Celebkemping az EFOTT-on
hirdetés
Címlap / Kultúra / Celebkemping az EFOTT-on

>

Celebkemping az EFOTT-on

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Ákos, celebkemping, magyar zenekarok minden mennyiségben, több tízezer egyetemista és főiskolás. Ez garantált 2010 legnagyobb hallgatói buliján, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, július 13-18 között, Pécs-Orfűn. 

 

Rendezvénynaptár
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb hallgatói buliját az EFOTT-ot. Az Egyetemisták  és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a legrégebbi, legnagyobb kulturális - és könnyűzenei fesztivál Magyarországon. Az 1976 óta folyamatosan bővülő, magyar fiatalok által látogatott bulinak ezúttal is Orfű ad helyet, amely kiváló természeti adottságaival évről-évre egyre több szórakozni vágyót vonz. S emellett már csak hab a tortán az a pazar zenei kínálat, amelyet 2010-ben prezentálnak a szervezők. S, hogy csak egyet említsünk közülük: Ákos biztos, hogy fellép az EFOTT-on.


Idén még egy különlegességre is számíthatnak az egyetemisták és a főiskolások. Ez pedig a celebkemping. Ilyen még sehol nem volt, de hogy mi is ez valójában? A felsőoktatási intézmények hamarosan elkezdik a sztárvadászatot. Idén ugyanis az a főiskola vagy egyetem nyeri meg az egymás közti versenyt, aki több celebet állít az iskola mellé, és hív meg a fesztiválra. Az EFOTT-ra érkező hírességek együtt állítanak sátrat és buliznak a fiatalokkal.

A legnagyobb hallgatói buli július 13-18. között Pécs-Orfűn várja a szórakozni vágyókat.


 
 
[ 1995 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x