Roma-Magyar Közös Ebéd
Címlap / Kultúra / Roma-Magyar Közös Ebéd

>

Roma-Magyar Közös Ebéd

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Mi, a Roma Polgári Tömörülésben tevékenykedő romák és nem romák, hiszünk abban, hogy múltunk közös lesz a jövőben is. Ezért egy közös asztal mellett elfogyasztott ebédre és egy jóízű beszélgetésre szeretnénk meghívni Önt. Meghívunk! 

EbédBizonyára Önt is bántja, hogy az elmúlt években soha korábban nem tapasztalt rossz közállapotok és hangulat uralta el Magyarországot. Sokak szerint mára kétségessé vált, hogy közös ügyeinket képesek vagyunk-e még értelmes módon együtt megbeszélni.

Az emberek lassan már szóba sem állnak egymással, s egyre ritkábban ülnek közös asztalhoz. Márpedig a jövő csak közös akaratra és céltudatos együttműködésre épülhet.

Mi, a Roma Polgári Tömörülésben tevékenykedő romák és nem romák, hiszünk abban, hogy múltunk közös lesz a jövőben is. Ezért egy közös asztal mellett elfogyasztott ebédre és egy jóízű beszélgetésre szeretnénk meghívni Önt. Egy asztalnál ülve könnyebben megérthetjük és megismerhetjük egymást.

Jó programot kínálva várjuk sok szeretettel Önt, munkatársait, barátait.

PROGRAM:  12.30-kor az ebédet megnyitja Makai István, az RPT elnöke. 13 órától koncertek.
AMIT KÍNÁLUNK: közös asztal és egy tál gulyás
AMIT KÉRÜNK: üljünk egy asztalhoz
FELLÉPNEK: Caramel, ifj. Sánta Ferenc és népi zenekara, Tóth Vera, Bartók Eszter, LL Junior, Gomes Team, Brazil Kulturális Központ és még sokan mások.
HELYSZÍN: Budapest, Felvonulási tér
IDŐPONT: 2010. május 15. 12 óra
BŐVEBB INFORMÁCIÓ: (06-1) 789-0517

www.rptinfo.hu


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3043 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x