Wilfried Nelles: Az életben nincs visszaút
Címlap / Kultúra / Wilfried Nelles: Az életben nincs visszaút

>

Wilfried Nelles: Az életben nincs visszaút

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Az író legújabb könyvében a tudati fejlődés szempontjából tekint a családállításra, több ponton újraértelmezi a módszer eddig alkalmazott elemeit. 

Az életben nincs visszaútA fókusz a jelenen, az "itt és most"-on van.
Hiszen annál inkább képesek vagyunk jelen lenni életünkben, minél inkább elfogadjuk mindazt, ami az életünket alakította, beleértve a családi örökségünket is.

A Hellinger-féle családállítás módszeréből mindeddig hiányzott az, hogy a bennünk élő gyermeket megértsük és elfogadjuk, hisz Hellinger szinte mindig a felnőtt tudatra építve dolgozik. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy mindaz, amit a gyermek érzett, nem kerülhet kifejezésre, ezáltal kirekesztődik. Ezt a hiányt igyekszik pótolni Nelles módszere.

Dr. Wilfried Nelles 1948-ban született. Társadalomtudósként 12 éven keresztül kutatással és tanítással foglalkozott, majd a terápia felé fordult. 1996-ban találkozott a családállítással, és azóta is hivatásszerűen ezzel foglalkozik. Számos könyvet írt, Németországban, Európában, Ázsiában és Amerikában vezet családállítási kurzusokat és továbbképzéseket.

Az évek során munkája a klasszikus családállítástól a „lélekmozgásos” állításokon keresztül spirituális irányultságú, nyitott és szabad állítási formává fejlődött és alakult tovább.

Kiadta:
Bioenergetic >>

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x