Sherion Woods - Apály
Címlap / Kultúra / Sherion Woods - Apály

>

Sherion Woods - Apály

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-22

Apály recept: 2 evőkanál fantázia, 1 evőkanál romantika, félmaroknyi ember, több hálónyi tengeri állat + egy eddig ismeretlen sellő társadalom. Különleges könyv került a polcokra, mely egy álomból született és álmokat vált valóra. Az írónő célja, hogy az olvasás élménye mellett beteg gyermekeket támogasson. A Sherion Woods - Apály című könyvének vételárából ötven-ötven forinttal segíti a Suhanj! Alapítványt és a Reménysugár Alapítványon keresztül a Heim Pál Gyermekkórházat. 

Hellebrandt Bokros Gabriella kétgyermekes anyuka, aki első könyvéről így mesélt: Egy este feküdtem az ágyamban és eszembe jutottak a sellők. No, gondoltam, róluk még nem olvastam nekem tetsző könyvet, és olyan filmet sem láttam, amelyben elvarázsolhatott volna a világuk. Teremtettem hát magamnak egyet. Néhány nap elteltével valahol egészen máshol találtam magam. Távol a nagyváros ricsajától, távol a mindennapi problémáktól. Loriában voltam. Sherion voltam. És kétségbeesetten egyensúlyoztam szárazföld és óceán, valóság és képzelet közt.
Két gyermek anyukájaként szívügyem a beteg, sérült, fogyatékos, rászorult gyermekek támogatása, boldogsága, és szeretném azoknak az életét - ha kicsivel is - de megkönnyíteni, akik bármilyen nem várt szituációba kerültek.


A mű szinte teljes egészében az ő munkája, egyedül szerkesztette, tördelte és adta ki. További két részben tervezi elmesélni Sherion teljes történetét, melyből a második, Dagály címet viselőt már elkezdte megírni, a sorozat harmadik része, a Torkollat pedig már vázlatpontokban hever asztalán.

Bővebb információ: www.sherionwoods.com

A könyv tartalmából:
Akad egy kis probléma: Clive ember, Sherion pedig sellő - és ez utóbbit Clive nem tudja. Ám amikor a Sellő Tanács váratlanul támadást hirdet az emberek ellen, a szülei halála óta a szárazföldön élő Sherion élete egy szempillantás alatt válik álomból rémálommá. A szeretett férfit elrabolják, és agresszív hajtóvadászatot indítanak a lány után. Sherion, hogy Clive-ot és az embereket megmentse, hosszú évek óta először újra visszatér az óceánba, a sellők fővárosába, Loriába. Elfeledett ismerősök, ellenségeknek vélt leopárdfókák, üresfejűek, meg egy különleges sellő harci egység és annak vezetője, Rob segítik viszontagságos útján, hogy kideríthesse kik, és miért rabolták el Clive-ot, és ki vezeti az embereket lemészároló, mindent elsöprő tengeri állatok seregét. De a kérdések újabbakat szülnek, és Rob színre lépése megkérdőjelezi Sherion megingathatatlannak tűnő érzéseit Clive iránt...
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x