GAPS mesés jótékonysági est
Címlap / Kultúra / GAPS mesés jótékonysági est

>

GAPS mesés jótékonysági est

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Berecz András és Baktay Miklós beszélgetnek, borozgatnak, mesélnek páratlan történeteket párokról és páratlan emberekről. A jótékonysági est célja a GAP-szindrómások megsegítése. 

Mi a GAPS?
A GAP szindróma átfedésben van a kultúrbetegségek fogalmával. A legtöbb gyulladás, bőrbetegség és viselkedészavar erre vezethető vissza.

A jótékonysági est a GAP szindrómás emberekhez segít eljuttatni a felismerést, hogy a tünetegyüttes, amit náluk diszlexia, hiperaktivitás, ekcéma, allergia vagy depresszió néven  diagnosztizáltak, visszavezethető emésztésük elégtelenségére, melynek következményeként mérgek kerülnek a véráramukba.

Berecz András

A GAP szindróma névadója, Dr. Natasha Campbell-McBride, neurológus, az orvostársadalom rockereként a konyhába  vonult autistának diagnosztizált gyermekével, és az egyszerű népi ételek értékeit felismerve meg is gyógyította.

Magyarországon mindenki környezetében él GAP szindrómás ember. Olyan gyógyszerekkel kezelik tüneteiket, amelyek komoly mellékhatásokkal még nagyobb kárt okoznak. Olyan terápiákra utalják őket, amelyek növelik a betegségtudatot, egyre inkább háttérbe szorítják a táplálkozás fontosságát.

Ezekből az ördögi körökből kínál kiutat a GAP szindrómára kidolgozott gyógymód, melynek bevezetéséhez az egész család együttműködésére szükség van, s amelyre az esetek többségében az egész családnak szüksége van.

GAPS jótékonysági est
Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria
Időpont: 2012. június 1. 19:00

Jegyek kaphatók: a Klebelsberg Kultúrkúriában (1028 Budapest, Templom u. 2.)
Támogatói jegyek rendelhetők >>


Bővebb információ: www.gaps.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3211 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x