Mától Győr a győrkőcöké - V. Győrkőc fesztivál
Címlap / Kultúra / Mától Győr a győrkőcöké - V. Győrkőc fesztivál

>

Mától Győr a győrkőcöké - V. Győrkőc fesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Ma, július 6-án, 18.00-tól átadják Győr városának kulcsát a gyerekeknek, ezzel indul el a háromnapos fesztivál, ami kihagyhatatlan programjává vált a gyerekes családoknak ország szerte. Az idén ötödik alkalommal kerül a győrkőcök uralma alá Győr belvárosa. Az eddigiekhez hasonlóan térítésmentesen, s az eddigieknél is több programmal. 

A belépő továbbra is ingyenes, mégis felbecsülhetetlen értékű: egy mosolygós fotó; a négy év alatt összegyűlt képekből pedig az idén Mosolytornyokat építenek a Győrkőcfesztivál szervezői a Megyeház téren.

Hozz magaddal egy mosolytós képet – és tiéd lesz a város!

A tavalyi kulcs átadás:


A péntek esti, Rába-parti fesztiválnyitón fellép Szalóki Ági, Vitai Ildikó, a Lippentő és a Szentendre táncegyüttes, szombaton és vasárnap pedig délelőtt 10 órától estig megszámlálhatatlan játéklehetőség vár minden győrkőcöt.


Jégvirág tér a nyári Mikulással, Tudorpart tudományos kísérletekkel, Varázshíd reneszánsz játékokkal, Meseváros mesehősökkel, Manófalva Manóolimpiával és Szivárványos mászófallal, Tündérkert szárnyas tündérkedéssel, Győrkőcfalu népi mulatságokkal, táncházakkal és falusi udvarral, Kalandpart csúszópályával a Rába fölött, Babakert a legkisebbeknek szóló programokkal, és még több tucatnyi meglepetés… 10 helyszínen 1000 program, zsebpénz nem kell, mert minden a város ajándéka!


www.gyorkoc.hu
Képek: Győrkőcfesztivál

Ziegler Zita

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3408 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x