Tarkót cirógató hangok
Címlap / Kultúra / Tarkót cirógató hangok

>

Tarkót cirógató hangok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Léteznek műfajok, melyeknek jobban áll a kisszámú közönség. Nem azért mert a hang nem tudná betölteni a teret, hanem mert a már-már intim hangulat a csodaszépet füstösen szexivé, a gyönyörűt bensőségessé alakítja. Talán ilyen lehet, amikor egy popsztárnál töltöd a karácsonyt.  

Király Linda márciusban már a teltházas Orfeum Clubban megidézett Boom Boom Roomba invitálta közönségét. Az USA-ban őshonos szórakozási formát az énekesnő úgy jellemezte, miszerint „itt bármi megtörténhet, és ígérem, nem mondom el senkinek”.


A titkokat rejtő kapu ezen a héten újból kitárult a zenerajongók előtt, Linda egy „füstös-szexi” műsorral várt: saját slágerekkel, a Király-lány hangjához méltó, soul stílusban megszólaló feldolgozásokkal, mai és örökzöld popszámokkal, szívfacsaró, nagy ívű balladákkal, valamint lüktető, dinamikus dalokkal.


Ezen az estén végig olyan hangulat uralkodott, mintha Linda hozzád intézte volna minden dalát és téged kényeztetett azzal az energiával, amit a művészete képvisel. Ha a definíciók mentén haladnánk, talán nagybetűs művésznek neveznénk, kinek humorral és öniróniával kellően fűszerezett stílusa egyszerűen magával ragadó. De pont ez a műfaj az, amely megtagad minden definíciót, hiszen itt barát vagy és szerető és a dalok csak neked szólnak, pont ott és pont akkor találva mélyen a szívedbe, amikor ő szükségét érzi. Az est vendégeként Király Viktor bebizonyította, hogy náluk a hang családi ajándék és a lazaság nem tanulható, hanem genetikai adottság. Így lehettünk tanúi egy sokszor emlékezős, mégis végig boldog hang történetének, melynek fontos állomásait együtt látogathattuk meg. Ilyen egy valódi zenei luxusutazás, így kell együtt ünnepelni a Király családdal tisztelegve a közönség és Whitney Houston előtt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2959 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x