Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Címlap / Kultúra / Hogyan ne sárkányosodjunk el?

>

Hogyan ne sárkányosodjunk el?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Vajon megint egy tanácsokat osztogató könyv, amit ezrek olvasnak és ebből talán tucatnyian alkalmazzák a benne olvasottakat? Vagy léteznek olyan véleményformálók és jó értelemben vett hangadók, akik képesek ezt a néhány tucatot akár több ezerre is emelni? Azt hiszem Soma Mamagésa képes erre.  

Talán csak én vagyok ezzel így vagy ez valamiféle finom kollektív kényszer, hogy azonnal véleményt formáljunk, és már szinte kimondjuk, ha kérdőjeles mondatokat látunk? Vagy sokkal inkább vagytok kíváncsiak Soma okfejtésére az elsárkányosodással kapcsolatban mint egy férfi gondolataira ugyanezen vonal mentén? Tényleg minden nő egy potenciális házisárkány? Mit lehet tenni egy kapcsolat ellaposodása ellen? Vajon a sors vagy a szabad akarat irányítja az ember életét? Valóban szükségünk van az illúziókra ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni? Ehhez hasonló izgalmas és húsbavágó kérdésekre keresi a választ Soma Mamagésa legújabb kötete, amely az elmúlt évek legjobb és legérdekesebb előadásaiból válogat. Soma néha humorral, máskor szenvedéllyel, olykor elgondolkodva, de mindig nagy alapossággal járja körül témáit – hallgatóit és olvasóit egyaránt elragadtatva.

Akkor újra a kérdések: Tényleg minden nő egy potenciális házisárkány? Mit lehet tenni egy kapcsolat ellaposodása ellen? Vajon a sors vagy a szabad akarat irányítja az ember életét? Valóban szükségünk van az illúziókra ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni? Válaszok sorban minden kérdésre: igen, nem, talán. Egyrészt a nők többsége bizonyára tagadja, hogy képes lenne elsárkányosodni, pedig ez csupán definíció kérdése. A lényeg valószínűleg a befektetett energián, a figyelmességen és a harmóniateremtő képességen van. Lehet valaki édes kis házisárkány vagy nevezhetjük bizonyos rossz tulajdonságait „esüsüsödésnek”, de valóban fontos egy ilyen skatulyába tuszkolni titeket, nőket? Na bumm! Vannak rossz napjaitok és ha szorosan sok követi egymás után  -  na akkor van baj. Ha a nő kifogásol, követel, akkor sárkány. Ha a férfi teszi mindezt kissé darabosan és megemelt hanggal, akkor ő mi? Hadúr?  Vagy simán paraszt?


Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy tud kezelni egy-egy kellemetlen párkapcsolati szituációt vagy túlburjánzott helyzetet. Soma könyve és előadásai abban segítenek, hogy olyan szögből nézz rá önmagadra és a kapcsolatodra, amire talán nem is gondoltál, pedig pofonegyszerű. Közérthető és alkalmazható gondolatokat rejtett a sorok közé, így olvass figyelmesen és alkalmazz szabadon.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3165 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x