Légy férfi! Legyél te a legjobb!
Címlap / Kultúra / Légy férfi! Legyél te a legjobb!

>

Légy férfi! Legyél te a legjobb!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Férfinak lenni jó. A férfi erős, gyors, biztonságot sugall, irányító a szexben és vezető a munkában. Ilyen vagy? Közelítesz? Bármi is a válaszod, hidd el, lehet még jobb! 

Minden férfiban ott a lehetőség, hogy fantasztikus teste és észbontó szexuális élete legyen. (De tényleg!) Szeretnél megszabadulni a súlyfeleslegtől? Egyszerű ügy! 6 hét alatt 10 kilót fogyhatsz! Nagyobb izmokra vágysz? Rendben! 25 kilóval javíthatod a fekve nyomást. Okosabb akarsz lenni? Ez sem probléma! A Man 2.0-ban ismertetett stratégiák bizonyítottan javítják az agyműködést. Fergeteges szexuális életet élnél? Erről sem feledkeztünk meg! Néhány hét alatt garantáltan nő a libidód, és javul a teljesítményed.

Arra születtél, hogy nagyszerű eredményeket érj el, hogy igazi férfi légy. Útközben valahogy mégis eltévedtél egy unalmas és átlagos világban. A két fitneszguru, John Romaniello és Adam Bornstein olyan rendszert fejlesztett ki, amely optimalizálja a hormonjaid szintjét, hogy erős, izmos és magabiztos férfi váljék belőled. Egy igazi Alfa!

A Man 2.0 a legfrissebb tudományos eredményekre alapozott módszereket kínál, amelyeket eddig csak a fitneszelit tagjai ismerhettek. Ha lépésről lépésre követed Romaniello és Bornstein programját, visszanyerheted az egészségedet, kihozhatod magadból a maximumot, feltöltheted a szexakkudat, sőt! Még az öregedési folyamatokat is visszafordíthatod! A könyvben ismertetett módszerrel eddig számtalan férfi változtatta meg életét.


A Man 2.0 választ ad minden kérdésre, ami edzéssel és táplálkozással kapcsolatos – és olyanokra is, amik fel sem merültek benned. Könnyen érthető és egyszerűen követhető edzésprogramot kínál a kőkemény izmokért. Átfogó táplálkozási tervet kínál étrendjavaslatokkal.

Adam Bornstein–John Romaniello: Man 2.0
Libri Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3144 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x