7+1 hihetetlen, mosolyfakasztó makro fotó Magyarországról!...
Címlap / Kultúra / 7+1 hihetetlen, mosolyfakasztó makro fotó Magyarországról! Nem találod el, mi van a képen?

>

7+1 hihetetlen, mosolyfakasztó makro fotó Magyarországról! Nem találod el, mi van a képen?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A magyarországi természet legalább olyan mennyiségben ontja a csodákat, amiket a jó szemű, na meg a jó makróval felszerelt fotós észrevehet, mint a trópusok. Vajon mi lehet ezen a képen itt? Oké, hogy szívecske - de hol kaphat az ember ilyen szerelmes üzenetet a természettől? Nem csak ezt mondjuk el, hanem egy olyan képet is mutatunk, aminél ha nem szólunk, nem jössz rá, hogy virág … Figyelj!  


Halász Alexandra természetfotói rajongók százait nyűgözik le minden héten. Kérésünkre egy csokorba kötötte a legizgalmasabb makrófotókat, amiket az utóbbi időben készített. A borítóképen egy csészegomba formál szív alakot.  A Pilisben van a lelőhelye. 


A természet tele van táncosnőkkel. Ha nem szólok, hogy ezen a képen egy virág van, lehet, hogy észre sem veszed? Mi így jártunk. Állj meg te is egy pillanatra és figyeld meg ezt az orchideát. A Libegő lábánál bukkant rá a fotós.


A nyárba forduló természetből a Tavasztündér olyan sietve távozott, hogy futtában félbe hagyta ezt a pipacsot? Esetleg egy alternatív, önmegvalósító tündérke járhatott itt? Te döntsd el :)


Anyukám azt mondta, hogy bármikor átugorhatok egy másik virágra! – Látod, a kis szöcske gyerekeknél sincs máshogy … Ők is önállóságot tanulnak. Lehet, hogy a Családinetet olvassa az anyukája? Láttál már ilyen apró rovart?


Ez a szép kosbor olyan, mintha nyelvet öltene. Lila nyelvű, mesebeli sárkány volna. Te mit fedezel fel ebben a képben?


A szirom kehelyben mintha apró teamécses világítana. Igazi tűzforrás ez a virág. Pedig ő csak egy tavaszi hérics. Gyakran találkozhatsz vele, szerte az országban.


Ki kosárkát, ki balerinát lát ebben a virágban. A juhar rügye ilyen izgalmasan kecses. Írd hozzászólásba, szerinted melyik inkább?


Ez a kis rügy is olyan, mintha jógázna, napüdvözlet gyakorlatsort mutatna be a hajnali kelő napnak. Tárt karokkal várja a nyarat. Ha te is várod, akkor oszd meg ezt a cikket!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 11258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x