Csön-csön gyűrű - hormon gyűrű
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Csön-csön gyűrű - hormon gyűrű

Csön-csön gyűrű - hormon gyűrű

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A legfrissebb vizsgálatok szerint a legbiztonságosabb és legkényelmesebb fogamzásgátlási módszer, így a jövő reménysége a hüvelygyűrű. Mitől jobb, és kényelmesebb? 


Rendezvénynaptár

Aki kipróbálja, többé abba nem hagyja!

Úgy tűnik tarol a fogamzásgátló gyűrű. Korunk legújabb találmánya a fogamzásgátlás legfrissebb módszere a hüvelygyűrű, mely végre nem szájon át szedett hormon, nem az egész szervezetre ható hormokezelés, hanem célirányos, adott területen alkalmazható védekezési mód.

A hormongyűrű lényegesen kisebb hormontartalmú, viselete kényelmes. Felhelyezése a női intimtamponhoz hasonló. 3 hét hordás után, a befőttesgumira emlékeztető gyűrű eltávolítható - itt akár egy-egy napot csalhatunk is, ha hétvégi programunk, party igényünk úgy kívánja, de mindig legyünk résen! ;-), a szerk. -  és megkezdődik a vérzés.

A legutóbbi felmérések szerint a gyűrű még a tapaszos megoldást is lekörözte, mivel annak enyhe, de aggodalmat keltő mellékhatásai jelentkeztek a felhasználók 70 %-nál. Ilyen a hüvelyfolyás, az émelygés, kellemetlen állapot érzése. Úgy tűnik a fogamzásgátló gyűrű a jövő megoldása az így védekezni kívánóknak. Bátraké a szerencse! A kis eszköz nőgyógyászunkkal feliratható, a konzultációt követően.

HarmoNet tippek: A fogamzásgátlásról >>
 
 
[ 5035 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x