Testünk titkai három dimenzióban
Címlap / Kütyü és tudomány / Testünk titkai három dimenzióban

Testünk titkai három dimenzióban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Nézd meg a tested három dimenzióban! Már a hazai látogatók számára is elérhetővé váltak a színvonalas, közérthető animációk az emberi szervezetben zajló folyamatokról.  

Ez az új virtuális csoda az amerikai Blausen Medical és a HáziPatika.com egyedülálló és úttörő együttműködésének terméke. 

A 3D-s orvosi ismeretterjesztő anyagokat gyártó amerikai cég már 7.000 animációt és 12.000 illusztrációt készített el szakképzett grafikusok, művészek, orvosi kutatók közreműködésével, melyek közül a legérdekesebbek a HáziPatika.com szakértői segítségével kaptak szakmailag hiteles magyar szinkront. Természetesen a szakmai pontosság mellett a közérthetőség is a fő szempontok közé tartozott, így mindenki számára könnyen értelmezhetőek a bonyolult betegségek is.

Ismeretszerzéshez, tanuláshoz, tanításhoz
Az emberi testről készült 3D-s animációkat ajánljuk böngészésre betegeknek és egészségeseknek, de olyanoknak is, akik érdeklődnek az anatómia illetve az orvostudomány iránt, és statikus képek helyett szívesebben látnák működés közben a szerveket.
A rövid, látványos filmecskék jól használhatók akár biológia órán is, ha például a szív működését, a vérnyomást, a csontvázrendszer felépítését kell elmagyarázni.

Mindent egy helyen, látványosan
A HáziPatika.com oldalán elérhető több mint háromezer cikkhez korábban is készültek hasznos és informatív videók, sőt sok esetben fotógalériák is. Most mindezt egy helyen, könnyen kereshetően érhetik el, így már akár órákat is eltölthet az érdekes képek, videók vagy animációk böngészésével.

A HáziPatika.com Médiatárának oldalán lehetősége van arra, hogy keresgéljen az animációk, a képgalériák vagy a videók között. Ha böngészni akar, akkor az oldal alján található sorban lévő betűkre kattintva találja meg a különböző témákhoz tartozó tartalmakat. Ha konkrét betegségről keres anyagot, akkor használhatja a beépített  a keresőt is.

Főleg egészségügyi témákban rendkívül fontos a jól érthető, ugyanakkor hiteles, pontos tartalom, a könnyebb megértést szolgáló animációk és videók, amelyeket bárki annyiszor nézhet meg ingyen, ahányszor csak akar.

Ha a kép nem elég...
Minden képi tartalomhoz ajánlunk további képes és írásos anyagot, így ha elmélyülne az adott témában, ránk bízhatja magát, vezetjük. Az animációk, videók vagy éppen képtárak mellett megtalálja az adott téma összefoglaló rövid leírását, de a HáziPatika.com témába vágó cikkeit is megnyithatja egy kattintással. Sőt - ahogy azt már a videómegosztó oldalakon is megszokhatta - minden kapcsolódó médiát egy oldalon láthat, így biztos lehet abban, hogy valóban mindent megtalál helyben, ami az adott témához szorosan kapcsolódik.

Az egyedülálló animációk itt érhetők el>>>

A HáziPatika.com-ról:
A HáziPatika.com 1999 áprilisában indította el egészségügyi portálját, amely indulása óta folyamatosan és dinamikusan növekszik. Havi közel ötszázezer olvasójával és több mint 4 millió oldalletöltésével Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb tematikus egészségügyi weboldala. A cég üzemelteti a babaszoba.hu csecsemő- és gyermekegészségügyi portált, valamint az elsősorban az 50 év fölötti látogatókhoz szóló 50plusz.hu portált is.

Célja, hogy értékes, korszerű és szakmailag hiteles, az egészséggel és az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat juttasson el elsősorban a nem szakmabeli olvasókhoz. Azokhoz szól, akik egészségi állapotukról, egyes betegségekről, egészségügyi intézményekről szeretnének tájékozódni, illetve egészséges életmódot kívánnak kialakítani. Ennek megfelelően a portál orvosok, egészségügyi szakemberek közreműködésével és szakmai felügyelete mellett készül, valamint igazodik az akadémikus orvostudomány általánosan elfogadott irányvonalaihoz. A naponta frissülő egészségügyi hírek mellett közel háromezer cikk, kiemelt rovatok, betegséglexikon, egészségügyi adatbázisok, tesztek, kalkulátorok, vizsgálatok, laboreredmény-értelmező, számos interaktív szolgáltatás és webáruház várja az érdeklődőket.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3494 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x