Elektroszmog, az alvásgyilkos
Címlap / Kütyü és tudomány / Elektroszmog, az alvásgyilkos

Elektroszmog, az alvásgyilkos

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Álmatlan éjszakák? Állandó fáradtság? Igen, ez a modern világ átka! 

Mitől vagyunk mindig fáradtak?
Nem tudod kikerülni, nem tudsz elfutni előle, a nap 24 órájában jelen van – és kikészít. Láthatatlan ellenség, kíméletlen, lassú gyilkos. Ő az elektroszmog. Kevés helye van a világnak, ahol még nincs jelen, ha városban élsz, mindenképp találkozol vele, ha akarod, ha nem. Ráadásul estére sem lehet lekapcsolni, befurakszik melléd az ágyba, és nem hagy békén.
Lehet, hogy nem is tudod mi bajod. Éppen csak nem tudsz aludni. Gyanakszol az ágyadra, a párnára. Vízeret kerestetsz, feng shuizol, átrendezed a szobát. Végül altatóhoz nyúlsz, az sem segít. Reggel nyúzottan ébredsz, egész nap úgy érzed, menekülni szeretnél, csak nem tudod, mi elől. Ezek mind az elektroszmog tünetei. Eleinte észre sem veszed, és később, amikor súlyosbodnak a tünetek, akkor sem gyanakszol az alattomos elektromágneses sugárzásra. Lehet, sosem tudod meg, mi tette tönkre az életedet.
 

Negatív hatások
Egyre több ember érzi úgy, hogy nem jó ebben a világban. Ennek az érzésnek számos oka lehet, de az egyik legfontosabb és egyben a legkevésbé ismert ok az elektroszmog. Mindenütt jelen van, és örökös támadásaival veszélyezteti egészségünket, közérzetünket, ép eszünket és életünket is. Tönkretéve testünk saját elektromágneses mezejét minden pillanatban ki vagyunk téve negatív hatásának. A falakban lévő vezetékek, a föld alatt vagy a levegőben lévő kábelek, a műszaki berendezések, a mobiltelefonok, rádió és tévétornyok, erőművek, radarok, a számítógép, a hosszabbító, az utcai lámpa... A kényelmi szolgáltatásokról, a biztonságról, a civilizációról nehezen, vagy sehogy nem lehet lemondani, társadalmi szinten főleg nem, de egyénileg sem egyszerű. Az ár nagyon magas.

Harmonet tipp: Leukémiát és rákot okozhat - Védekezzünk az elektroszmog ellen (1) >>

Sok betegség okozója
Valamilyen szinten minden ember érzékeny az elektroszmogra, legfeljebb nem tud róla, vagy nem tudja, hogy emiatt érzi rosszul magát a bőrében. Számos betegség írható a jelenség számlájára az alvászavaroktól kezdve a pánikbetegségen át az immunrendszer gyengeségéig. Sokan csak annyit éreznek, hogy folyamatosan zaklatottak, és szeretnének minél messzebb kerülni adott környezetüktől. Vannak, akik a folyamatos zúgást is hallják, amit a különböző elektromos berendezések adnak. Sokan fejfájást, hányingert, szédülést, rosszullétet éreznek, ingerlékenyek, fáradtak, zavartak.
 

Mit tehetünk?
Mondjunk le a kényelemről. Először is tüneti kezelés helyett, mint az altatók, nyugtatók, kávé és társai helyett keressük meg a valódi okot és azt kezeljük! Ha nem tudunk aludni, nem az altató a megoldás, az csak a legkényelmesebb önbecsapás. Háztartásunkat lehetőleg tisztítsuk meg az elektroszmogtól. Már egy-egy kis lépés is sokat számít! Lehetőleg éjszakára áramtalanítsunk mindent. Ha megoldható, akkor ne csak lekapcsoljuk azt, amit lehet, hanem az egész ház áramellátását szüntessük meg, vagy korlátozzuk minimálisra. (képtelen ötlet, ugye?) Amit lehet, azt ne géppel végezzük, hanem kézzel. Egy modern háztartásban szinte már mindent gépek csinálnak helyettünk, olyasmit is, amit igazán meg lehet oldani nélkülük is, például a konyhai szeletelőgép, elektromos pároló, tojásfőző, mind nélkülözhető, de ez igaz a lakásban található elektromos berendezések majd mindegyikére. A mikrohullámú sütő duplán káros és felesleges. Az elektroszmog mellett még káros hullámokat is kibocsát, és az ételt is tönkreteszi. Mégis minden háztartásban megtalálható... A mobiltelefont sem kell állandóan bekapcsolva tartani, tévét, számítógépet csak annyi ideig használjunk, ameddig valóban szükséges, ha nem kell, kapcsoljuk le. Ha lehet ne költözzünk erőmű vagy transzformátor állomás közelébe, se olyan utcába, ahol felsővezeték megy.

Ajánlat bátraknak:
Legalább szabadságunk idejére költözzünk bioházba, biofaluba, jurtába. Egyre több ilyen szálláslehetőség van országszerte, de nem kell megijedni a sátorozástól sem. Néhány nap egy csendes, természetes környezetben csodát tehet. Alvásterápiának sem utolsó, ha egy távoli, eldugott, „civilizálatlan” helyen töltünk pár csendes, elektroszmog mentes napot. Ha vállalkozunk ilyesmire, akkor ezt a néhány napot bírjuk ki mobiltelefon, rádió, villany nélkül, helyette beszélgessünk tábortűznél, ahol a vacsoránkat is elkészíthetjük mikrosütő nélkül.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x