Fergeteges tavaszi aerobik
Címlap / Kütyü és tudomány / Fergeteges tavaszi aerobik

Fergeteges tavaszi aerobik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Csaknem négy hónapos téli szünet után ismét előkerültek a hölgyek aerobik-felszerelései, méghozzá március 29-én, a tavasz legnagyobb aerobik eseményén, a 3. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon. Az év második legnépesebb aerobik eseményén 1300-an mozogtak együtt a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban. 

Az első óra előtt Gavallér Kormos Attila vette birtokba a színpadot. Csapatával, a Chili Salsa tánccsoporttal remek hangulatot varázsolva salsával melegítették be a résztvevőket. A táncos ráhangolódás után elsőként Gáspár Kata lépett a résztvevők elé, és Aerobik Mixével tovább fokozta a jó hangulatot. A küzdőtéren egyszerre mozgó részvevők nagyon élvezték a minden izomcsoportot megmozgató órát.

Az órák közti szünetekben sem unatkoztak az összegyűltek, hiszen az Életmód Expo-n számos kiállító kínálatát tekinthették meg az aerobikosok, illetve különböző bemutatókat nézhettek meg a nagyszínpadon. Cseresnyés Bea és a Kreadance tánccsoport például egy Body Balls Show Dance-t adott elő, az Urban Dance pedig hip-hop show-val mutatkozott be.

A következő prezenter Kiss Gábor volt, aki Afro Dance-szel hívta mozgásra a tömeget – kongásaival igazi afro hangulatot teremtett a csarnokban.

Tatarek Rezső óráján a kőkemény bokszé volt a főszerep – lévén egy Iron Box óráról volt szó. A küzdőtéren felsorakozott hölgyek apait-anyait beleadtak, Rezső keményen megizzasztotta őket.

A lendületes órák után egy kellemes, nyugalmas Pilates következett Horváth Gréta és Smits Mária jóvoltából. A lazító, nyugtató hatású óra után Varró Gyula vette át a terepet, hogy ismét felpörgesse a tornázókat. Aerobik performace-át nagyon élvezte a tömeg.


A táncos óráknak ezzel még nem volt végük: Borsodi Balázs és Lencsés Rita ezúttal ugyanis nem a már védjegyükké vált Xco-val, hanem egy dance órával készültek, és jól megtáncoltatták a mezőnyt.

A napot végül Kis Mónika preventív gerinctréningje zárta, melyen a résztvevők a törzs izmait és a gerincüket mozgatták át.

Minden olyan aerobikos, aki a 3. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap hét órájából legalább ötöt teljesített, egyedi IronLady érmet kapott jutalmul – a hölgyek így büszkén viselhették nyakukban a napi remek sportteljesítményük bizonyítékát.

A 3. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap remekül sikerült, a főként hölgyekből álló 1300 fős tömeg mozgással indította 2009 tavaszát, és remek formában várja a nyarat.

A BSI következő nagy budapesti eseményén a futásé és a gyaloglásé lesz majd a főszerep: április 19-én a 24. T-Home Vivicittá Városvédő Futás következik, míg a vidékieket április 4-én Szegeden, április 5-én pedig Kaposváron várja a T-Home Vivicittá Városvédő Futás. 

Bővebb információ:
www.aerobiknap.hu és www.futanet.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1674 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x