A férjek őre - természetes módszerrel a prosztatarák ellen...
Címlap / Kütyü és tudomány / A férjek őre - természetes módszerrel a prosztatarák ellen

A férjek őre - természetes módszerrel a prosztatarák ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

legújabb kutatások szerint a zöld tea aktív összetevői lelassíthatják a prosztatarák terjedését. 

A zöldtea polifenoljaiból készült kivonat, amelyet Polyphenol E néven hoznak forgalomba epigallokatekin gallátot (EGCG) tartalmaz, ami igen erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Az antioxidáns gátolja a tumor növekedési fehérjéinek működését.

Jim Cardelli, a Louisiana Állami Egyetem Egészségtudományi Központjának munkatársa kollegáival együtt összesen 26, 41 és 68 év közötti prosztatarákos betegen tesztelte a készítmény hatékonyságát. A betegek egy hónapon keresztül, naponta négyszer vettek be a kapszulából, ami napi 12 bögre zöldtea elfogyasztásával egyenértékű.

A vértesztek alapján kiderült, hogy a zöld tea kivonat összességében mintegy 30 százalékkal csökkentette a tumor növekedését. Káros mellékhatásokról és a májfunkciók megváltozásáról egyik betegnél sem számoltak be. "Természetesen még nagyon korai lenne messzemenő következtetéseket levonni. A zöld tea talán segíthet csökkenteni a tumor terjedését, de nem helyettesítheti a besugárzást és a kemoterápiát" - nyilatkozta Dr. Cardelli.

Az Amerikai Rákkutató Társaság adatai szerint a prosztatarák a második leggyakoribb daganatos eredetű halálok az Egyesült Államokban.

Medipress


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x