Első ízben több e-könyv fogyott, mint nyomtatott
Címlap / Kütyü és tudomány / Első ízben több e-könyv fogyott, mint nyomtatott

Első ízben több e-könyv fogyott, mint nyomtatott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Első ízben karácsony napján (december 25-én) az Amazon internetes áruház több könyvet adott el digitalizált változatban, mint nyomtatott formában. 

 

"A Kindle (elektronikuskönyv-olvasó) az Amazon történetének legtöbb példányban eladott terméke lett, karácsony napján pedig a vevők több könyvet vásároltak a Kindle-hoz, mint papírra nyomtatott könyvet" - olvasható a cég szombati közleményében.

Az online áruház e-könyvkatalógusában 390 ezer, többségében angol nyelvű mű közül lehet válogatni.

A digitalizált könyvek december 25-i sikere nem meglepő a megelőző hetekben eladott Kindle-ok nagy számát tekintve.

Az Amazon nem árulta el, hány darabot adott el az e-könyv-olvasóból, csak annyit közölt, hogy a november 15. és december 19. közötti időszakban ez volt a legkeresettebb termék az elektronikus cikkek kategóriájában, megelőzve az iPod touch érintőképernyős médiahordozót.

Az internetes áruház szerint a világ 178 országából rendeltek tőle termékeket, a legforgalmasabb nap december 14. volt, amikor 9,5 millió megrendelés érkezett hozzá. Csak Németországban ezen a napon 1,7 millió terméket rendeltek tőle, vagyis másodpercenként húszat, 40 százalékkal többet, mint a tavalyi rekordnapon.

Németországban az Amazontól rendelt karácsonyi ajándékok listáját a Harry Potter és a félvér herceg, illetve a Jégkorszak 3 – A Dinók hajnala című DVD vezette a november 1. és december 22. közötti időszakban.

A megnövekedett kereslet kielégítésére az e-áruháznak több mint 5000 idénymunkást kellett felvennie karácsonyra Németországban.
 
 
 
[ 1934 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x