A nők a monoton hangú férfiakra buknak
Címlap / Kütyü és tudomány / A nők a monoton hangú férfiakra buknak

A nők a monoton hangú férfiakra buknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-21

Nem kell többé aggódniuk azoknak a férfiaknak, akiknek monoton a hanghordozása és eddig attól féltek, hogy a nők menten elalszanak, amint kinyitják a szájukat. Egy amerikai felmérés szerint a nők éppen rájuk buknak. 


Rendezvénynaptár
Miért imádják a nők George Clooneyt? Nos, ha hihetünk a Kaliforniai egyetem és a Pennsylvaniai egyetem kutatóinak, nem a kinézete miatt, vagy legalábbis nem csak azért. Hanem monoton hanghordozása miatt.

Az általuk készített felmérés szerint ugyanis azoknak a férfiaknak volt több szexuális partnerük, akiknek kevésbé változékony a hangfrekvenciája. A siker másik összetevője az erőteljes, domináns nyelvezet.

A felmérés során különböző helyzetekben, így randi közben is mérték a kísérletben részt vevő férfiak beszédének hangmagasságát és az eredményeket összevetették sikerességükkel.

A szakértők meggyőződése, hogy a monoton hang az erő, az önállóság és az önbizalom képzetét kelti a nőkben. A magasabbra váltó hangot viszont az izgalom vagy a félelem jelének tartják.

David Puts professzor, aki a Pennsylvaniai egyetemen vezette a kutatást, azt mondja, hogy nem maga a hang, hanem az általa sugalt erő a vonzó. "A nőket a partner státusa érdekli leginkább."
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2110 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x