A nők a monoton hangú férfiakra buknak
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / A nők a monoton hangú férfiakra buknak

A nők a monoton hangú férfiakra buknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Nem kell többé aggódniuk azoknak a férfiaknak, akiknek monoton a hanghordozása és eddig attól féltek, hogy a nők menten elalszanak, amint kinyitják a szájukat. Egy amerikai felmérés szerint a nők éppen rájuk buknak. 

 

Rendezvénynaptár
Miért imádják a nők George Clooneyt? Nos, ha hihetünk a Kaliforniai egyetem és a Pennsylvaniai egyetem kutatóinak, nem a kinézete miatt, vagy legalábbis nem csak azért. Hanem monoton hanghordozása miatt.

Az általuk készített felmérés szerint ugyanis azoknak a férfiaknak volt több szexuális partnerük, akiknek kevésbé változékony a hangfrekvenciája. A siker másik összetevője az erőteljes, domináns nyelvezet.

A felmérés során különböző helyzetekben, így randi közben is mérték a kísérletben részt vevő férfiak beszédének hangmagasságát és az eredményeket összevetették sikerességükkel.

A szakértők meggyőződése, hogy a monoton hang az erő, az önállóság és az önbizalom képzetét kelti a nőkben. A magasabbra váltó hangot viszont az izgalom vagy a félelem jelének tartják.

David Puts professzor, aki a Pennsylvaniai egyetemen vezette a kutatást, azt mondja, hogy nem maga a hang, hanem az általa sugalt erő a vonzó. "A nőket a partner státusa érdekli leginkább."
 
 
 
[ 1996 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x