Megújult formában a Prim Online
Címlap / Kütyü és tudomány / Megújult formában a Prim Online

Megújult formában a Prim Online

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Külsejében és szolgáltatásaiban is megújult a Prim Online, Magyarország legrégebbi, ma is aktív informatikai hírportálja. Az átalakított szerkezetnek köszönhetően mostantól egy közös ernyőportál fogja össze a népszerű Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domaineket.  

A megszépült külső mellett új, kényelmi funkciók segítik az egyszerűbb navigációt, és hamarosan önálló videórovat is indul az oldalon. A letöltés szekción belül már most elérhető egy praktikus új szolgáltatás, a Letöltés Varázsló, ami megkíméli a felhasználót a különböző programok egyenként való letöltésétől és telepítésétől.

Egy fedél alatt a Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com

A Prim Online-t üzemeltető  Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft. elsődleges célja az átalakítással az volt, hogy a több címről is elérhető, különféle tartalmakat összefogó portál oldalait átláthatóbbá, könnyen átjárhatóvá tegye. Ezért mostantól a Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domainek egy közös "ernyőportál" alatt jelennek meg, de természetesen az egyes domainek továbbra is elérhetők maradnak.

A szerkezeti átalakításnak köszönhetően a tartalmak áttekinthetőbbé váltak, és az oldalon való navigáció is egyszerűsödött, mivel az új, többszintű menüsáv folyamatosan tájékoztatja a látogatót arról, hogy melyik rovatban jár éppen. A látogató gyorsan, egyetlen kattintással áttérhet a Prim Online főoldaláról a Hírek felületre, vagy éppen a Letöltés szekcióba. A nyitóoldalak figyelemfelkeltőbbek lettek, a kapcsolódó cikkek hangsúlyosabbá váltak, és már láthatóak a cikkekhez tartozó kulcsszavak is, amelyekre kattintva az adott téma további hírei érhetők el.

Letöltés Varázsló  és más új szolgáltatások


A látogatók a portálon megjelent bármely cikket mostantól megoszthatják ismerőseikkel a legnépszerűbb közösségi oldalakon, így Facebook-on, iWiW-en és Twitter-en is. A Letöltés.com újdonsága a Letöltés Varázsló nevű kényelmi funkció, ami jelentősen megkönnyíti a leggyakrabban használt programok letöltését és telepítését. Az új szolgáltatás kategóriákra bontja a népszerűbb, ingyenes programokat, hogy azok közül bárki könnyedén összeállíthassa egyéni szoftvercsomagját, amelyet aztán egy kattintással installálhat a számítógépére. A Letöltés Varázsló hatékony segítséget jelenthet például egy friss operációs rendszer telepítését követően, megkímélve a felhasználót a különböző programok egyenként való beszerzésének fáradalmaitól. A Prim Online hamarosan egy önálló videórovattal is bővülni fog, ahol elsősorban hardver és szoftver eszközök tesztjeivel várja majd látogatóit.

Bővebben a Prim Online-ról:

A Prim Online a legrégebbi hazai informatikai hírportál, amely naponta 10-15 friss informatikai hírrel bővíti a több mint 75.000 cikkből álló tudásbázisát. A portált jelenleg az Adverticum Zrt-ből 2008. végén kivált Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft. üzemelteti.

A prim.hu és hirek.com címen is elérhető portál egy sor további szolgáltatást kínál látogatói számára, nevezetesen rendezvénynaptárat, szoftveráruházat, levelezőlistát és rendszeres hírleveleket.

A Prim lapcsaládhoz szorosan kapcsolódik a Letöltés.com, Magyarország egyik legnépszerűbb, egyben legrégebbi ingyenes szoftvereket kínáló oldala, amelyet regisztrációs kötelezettség nélkül használhatnak a látogatók. A szolgáltatás 1999-ben indult, folyamatosan bővülő adatbázisában mára több ezer program gyűlt össze, amelyeket korlátozások nélkül tölthetnek számítógépükre az internetezők.

A szoftverkínálatban számos program korábbi verziója és többnyelvű változata is megtalálható. Az oldal szerkesztői rendszeresen, teljes részletességgel elemeznek ki szoftvereket a letoltes.blog.hu címen elérhető blog bejegyzéseiben.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2820 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x