Ki a jó nő? Kiszámolták!
Címlap / Kütyü és tudomány / Ki a jó nő? Kiszámolták!

Ki a jó nő? Kiszámolták!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

Egy felmérés szerint, ha a derék- és a csípőméret aránya 70 %, garantált a 100 %-os siker a férfiaknál. Erről is az evolúció tehet. 


Rendezvénynaptár
A legvonzóbb nők a "homokóra alkatúak". Az ideális nő ismérveit kereső tudósok szerint a férfiak szemében többet számít a derék és a csípő aránya, mint akár a mell mérete vagy feszessége, akár az arc. A felmérés azt is megerősítette, hogy a férfiak a másodperc töredéke alatt eldöntik, hogy egy nőt szexuálisan vonzónak találnak-e.

Dr Barnaby Dixson, egy új-zélandi antropológus önkéntesekkel értékeltette nők fényképeit, amelyeken a mellek, a derék és a csípő arányait digitálisan módosították. Miközben a kísérleti alanyok vonzerő szempontjából kiértékelték a képeket, infravörös kamerával rögzítették a szemük mozgását.


Jessica Alba a Sin City című filmben

Kiderült, hogy a férfiak először a nők mellét vették szemügyre, de a mellmérettől függetlenül a derék-csípő arány alapján értékelték a nőket.

Szóval a Marilyn Monroe, Jessica Alba vagy Alessandra Ambrosio típusú nők jönnek be a pasiknak.

Az Archives of Sexual Behaviour című szaklapban Barnaby Dixson kifejtette, hogy a 70 %-os aránynak valószínűleg biológiai üzenete van: a nő egészséges, termékeny és egészséges utódokat fog szülni. "Az egész a zsír eloszlásáról szól, ami közvetlenül összefügg a termékenységgel."

Korábban egy másik kutatás azt is kimutatta, hogy az arc esetében is azt látjuk szépnek, nevezetesen a szimmetriát, ami az egészségre és a termékenységre utal.

Barnaby Dixson azt is megvizsgálta, hogy a nők milyen férfit látnak vonzónak. Nos, nem az izompacsirtákat, inkább a kissé vékony, sőt egy csöppet nőies vonású férfiakra buknak. Azért, mert ezek a külső jegyek azt valószínűsítik, hogy az illető kedves, gondoskodó partner és apa lesz. "Az emberek egyszerűen nem véletlenül választanak partnert." 
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4019 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x