Magyar Lovasterápia Szövetség
Címlap / Kütyü és tudomány / Magyar Lovasterápia Szövetség

Magyar Lovasterápia Szövetség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas Versenye és Fogyatékosok Lovasversenye 2005. Szeptember 24-25.  

A Magyar Lovasterápia Szövetség
Díjlovas Versenye és Fogyatékosok Lovasversenye
2005. Szeptember 24-25.

Helyszín: A Magyar Lovasterápia Szövetség
Lovasterápiás Központja
(Fót, Károlyi István Gyermekközpont területén – Vörösmarty tér 2.)


A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2005. szeptember 24-25-én először szervezi meg kétnapos Díjlovas Versenyét és Fogyatékosok Lovasversenyét Fóton.

Az 1997-ben alapított Magyar Lovasterápia Szövetség egyidejűleg rendezi meg a meghívásos Nemzetközi Díjlovagló Versenyét és a Fogyatékos Lovasok Terápiás Lovasversenyét.

A Díjlovas Versenyen a könnyű osztályos feladatok, a közép osztályú feladatok, a Szent György-díj, az Intermediaire I. Nagydíj, az OTP Nagydíj és az OTP Nagydíj kűr kerülnek megrendezésre.

A Fogyatékosok Lovasversenyén - az önálló lovaglás ügyességi pályán - hiperaktív, tanulásban akadályozott és az értelmileg akadályozott gyermekek vesznek részt.
Továbbá számukra egy csapatverseny is megrendezésre kerül, melyen 4 fős csapatok indulhatnak.

Szeptember 25-én, vasárnap kerül sor a gyógypedagógiai voltizs versenyre - három különböző életkori kategóriában (5-8 év, 9-12 év, 13 év feletti) - a hiperaktív, a tanulásban akadályozott és az értelmileg akadályozott gyermekek számára.

Ezen kívül további verseny kerül megrendezésre a terápiás lókiképzés alapját képező díjlovaglásban is.

A Díjlovas Verseny összdíjazása 1 millió Ft, míg a Fogyatékosok Lovasversenyének összdíjazása 1,2 millió Ft, mely összegekkel a Lovasterápia Szövetség és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat célja a lovasterápiás versenyen sikeresen szereplő csapatok, az őket felkészítő egyesületek, iskolák, alapítványok támogatása és a díjlovaglás népszerűsítése.
Illetve a sérült gyermekek és fiatalok számára a versenyzési lehetőség megteremtése, valamint a lovasterápia, mint kiegészítő terápiás eljárás népszerűsítése és a benne rejlő lehetőségek bemutatása.

A program sikerese lebonyolítása érdekében a Magyar Lovasterápia Szövetség számos tagja vesz részt a rendezvényen, segítőként, szervezőként és házigazdaként.

A versenyre, mintegy 70 fő sérült gyermek érkezhet a kísérőikkel együtt. A szervezők reményei szerint ugyanennyi lovas vesz majd részt a Díjlovagló Versenyen is.

A rendezvény fő támogatója az OTP Bank Rt.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x