Yamuna: Yamuna levele Judithoz - azaz levél önmagamhoz
Címlap / Mesék / Yamuna: Yamuna levele Judithoz - azaz levél önmagamhoz

Yamuna: Yamuna levele Judithoz - azaz levél önmagamhoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-05

A saját félelmeid azok, amik nem hagynak. Az önmarcangolásod. Miért nem nézel velük szembe, miért csukod be szemedet, miért nem fogadod már el végre önmagad olyannak, amilyen vagy? 

Kedves Juditom!


Most, hogy újra életed mélypontjához érkeztél, kérlek, gondolkodj el egy kicsit!

Megint ziláltak az idegeid, lelkivilágod gyenge talapzaton áll. Január eleje óta túl vagy pár pánikrohamon, erõs szívdobogáson és remegésen, ájulási rohamon (pedig citromfû tea minden mennyiségben). De te is tudod, nem más ez, mint menekülés önmagad elõl. A saját félelmeid azok, amik nem hagynak. Az önmarcangolásod. Miért nem nézel velük szembe, miért csukod be szemedet, miért nem fogadod már el végre önmagad olyannak, amilyen vagy? Miért hiszel másnak, ráadásul annak, aki rosszat mond rólad? Azért, mert te mindig õszinte vagy? Csak a saját mércéddel mérd magad, és akkor nem fogod leverni a lécet! Miért gondolod, megint, hogy megbuktál? Csak azért mert vége egy férfi kapcsolatodnak, mert vége lett egy szerelemnek? Hidd már el végre, hogy nem mindenki tart ott, hogy egy kapcsolatban az Istenit, a maximálisat tegye le. Szolgálni, akkor is, amikor a szerelem már elmúlt, felelõsséget vállalni a másik gondjáért-bajáért, felvállalni a nagy felelõsséget, hogy jóban-rosszban, mindig a másik mellett állok, ez nem mindenkinek megy. Láthatod, hányan megbuktak ezen. Nem is mindenki akar mindenáron szoros kapcsolatot. Nézd, van, aki felvállalja ezt, és nem kap pánikrohamot attól, hogy megint nem felelt meg egy férfi elvárásainak, esetleg az általa felállított értékrendnek. Ki mondta neked, hogy rossz ember vagy, mert nem szolgálod, és teljesíted a párod kívánságait, hidd már el, hogy nem csak neked nem megy, sok más embernek sem. Sok más embernek viszont igen. Ismerd el, hogy ez még ma nem megy neked. Majd valamikor igen, meg tudod tenni, de most nem, és lehet, hogy még jó ideig nem, no és akkor mi van? Miért gondolod, hogy megbuktál, hogy kevesebb vagy evvel? Ez egy út, ez egy cél, hogy az ember egyre jobbá és jobbá váljon, nem holnap lesz, de el fogod érni, ha nem mindjárt, akkor életed végén, ha nem ebben az életben, akkor a következõben. Miért félsz? Ki mondta neked, hogy te nem teljesítetted a feladatodat, hogy selejt vagy, élhetetlen, gyenge? Akik ezt mondták, milyen szerepet töltöttek be az életedben, gondolkodtál már ezen? Miért nekik hittél? Miért nem magadnak hiszel? Ha egyedül akarsz élni, akkor vállald ezt fel! Ha nemet akarsz valakinek mondani, akkor mondj nemet. Ha jógázni akarsz, relaxálni, akkor tedd meg, ennyire egyszerû, és ne érezz lelkiismeret furdalást ezért. Ha valaki azt akar kelteni benned, akkor ne hagyd. Tudd, hogy a mások elvárásai nem mindig egyeznek a magadnak felállított elvárásokkal. Minden ember más, ha ezt elfogadod, akkor máris könnyebb lesz az életed. Ne kreálj magadnak problémát, kérlek, vedd könnyedébben az életet! Nincs háború, nem éhezel, hidd el, hogy nincs semmi baj, és hogy a lelki bajok, csak a te hozzáállásodon múlnak. Ne félj annyira! Az életnek vége lesz egyszer, akkor, amikor. A minõsége a fontos, ha állandóan rettegsz, félsz és vádolod magad, az életed elvesztegetett, és értéktelen. Élvezd az életet!

Az Istenért! Beszéltél a félelmeidrõl valakinek? Kértél segítséget valakitõl? Miért gondolod, hogy te vagy a legerõsebb, hogy neked egyedül kell szembeszállnod minden gonddal, bajjal, minden lélek sötét erõivel. Pedig már annyian segítettek és mindig segítenek, higgy, már legalább a tapasztalatodnak! Egyáltalán: HIGGY!

Hari Om!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4830 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x