Akarsz saját szigetet?
Címlap / Őrület / Akarsz saját szigetet?

Akarsz saját szigetet?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Ki ne álmodott volna még arról, hogy van egy hely a világon, ahol csak ő az úr? Egy saját lakás, saját palota, vagy akár egy saját sziget! Most ez utóbbi is lehetséges. 

Ha van potom 4,5 milliárdod, és szeretnél egy saját szigetet, akkor rajta! Herm sziget bérleti joga 40 évre eladó. Amit kapsz: saját gyönyörű ház egy dombtetőn, komplett gazdaság, egy hajó, egy étterem, egy szálloda, sőt, egy saját obeliszk, meg egy saját börtön! Na, hogy tetszik? És ha mindezek után még adóznod sem kell? Alkalmi ajánlat, ne hagyd ki!

A Nagy-Britannia és Franciaország közt lévő csatornaszigetek egyike, Herm új tulajdonost keres. Az 50 állandó lakossal rendelkező sziget bérleti joga eladó, 40 évre lehet megszerezni, és 15 millió font az ára. Az új tulajdonos szinte királyként uralkodhat apró, körülbelül 2 négyzetkilométernyi királyságában.


A szigetet önállóan vezetik a lakók, és nem tartoznak adót fizetni sem.
Minden van rajta, ami egy mini államnak kell: szálloda, étterem, csodálatos környezet, saját hajó, és önellátó gazdaság. A turizmus hatalmas jövedelmet biztosít, és látnivaló is akad bőven. Aki megunta a tenger vagy a parkok látványát, annak ott a szigeten álló obeliszk, vagy az a 13. századi kápolna, ami jelenleg börtönként szolgál. Az azért érdekes kérdés, vajon ki és miért ülhet börtönben egy ilyen paradicsomi helyen, ahol lopni nem érdemes, mert mindenki ismer mindenkit, és szigetről lévén szó, elvinni sem nagyon lehet a holmit, adót csalni sem lehet, mert senki nem kér adót, és valószínűleg az a néhány lakos, aki itt él, nem szokta bántani egymást.

Lehet, hogy a rendbontó turistákat csukják oda?

HarmoNet tipp:
A megszokhatatlan csoda - Mont-Saint-Michel sziget>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1673 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x