Betépés hüvelyöblítővel!
Címlap / Őrület / Betépés hüvelyöblítővel!

Betépés hüvelyöblítővel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Sad but true, avagy szomorú, de igaz, ahogy a legandás Metallica énekelte egykor. Tényleg itt tartunk? Ha nem legális a drogfogyasztás a jól ismert szerekkel, megoldják az alig ismertekkel. A vénykötelesség mit ér? Droghistóriák. Kérdés: Van-e értelme tiltani, vagy fordítva van-e értelme legalizálni? 

Mi is ez a szer? Nem tejsavas készítmény, nem a megszokott módon használható, ez egy sós, különös kémhatású szer, a Tantum Rosa. A Tantum Rosa női intim tisztálkodásra használt szer, melyet intimzuhannyal kellene alkalmazni, mint társait, amelyet vízben kell feloldani a megfelelő használathoz, és anem megfelelőhöz is. 1 zacskó készítmény 500 mg benzidamin-hidrokloridot tartalmaz (ez a hatóanyag), melyet evés, vagy megivás útján visznek be a szervezetbe az azt nem éppen szakszerűen használók. A fogyasztást követő 1-2 órában ezek az orálisan elfogyasztók élénk hallucinációkról, eufóriáról számolnak be, de a könnyedség érzése akár 8 óráig is eltart, izomgyengeséget pedig még 24 órával a fogyasztás után is említenek beszámolóikban. (Felmerül a kérdés, ez a kellemetlen rosszullét ugyan kinek kell? Mégis egyesek ezt élményként fogalmazzák meg.) A rendkívül sós ízű szer visszaélésszerű használata sokak szerint fekélyeket, vese-, és májkárosodást okoz, mások ezt a hatóanyagok és benne lévő vegyszerek alapján megkérdőjelezik. A termék számos országban recept nélkül kapható, hazánkban azonban vényköteles - szerencsére."

A szert nem rendeltetésszerűen főként Brazíliában és Lengyelországban használják, ahol a szer fogyási aránya minden más országét übereli. E szer, mint minden vegyi anyag allergizálhat, marhatja nyálkahártát, nem csak vicces mulatság, hanem már szánalmas és veszélyes is. Ha ne adj isten, valaki allergiás az alkotóanyagokra, még a hüvely térségében is gondokat okozhat plána a gymorban nyelőcsőben.

Mégis jól látható, mi lett világunkból. Számos természetes, illetve mesterségesen előállított szer életünkben hallucinogén hatású. A drogokkal kapcsolatos tiltások, ha az egyén együttműködik velünk, védelmet jelenthetnek gyermekeinkre nézve, azonban, ha nem, szó szerint az isten se mentheti meg ma a fitalaokat. A drogok tiltását, legalizálását ilyen és ehhez hasonló esetek alapján kellene felülbírálni, ennek fényében kellene a drogpolitikát alakítani. Nem utolsó sorban a drogokkal szembeni belső erkölcsöt kialakítani, és kevesebbet szabályozni. Ez persze a jövő, ma még csak találgatunk és pillogunk az efféle eseteken.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8658 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x