A legtrendibb játék strandra, szabadba és lakásba! - Korosztálytól...
Címlap / Őrület / A legtrendibb játék strandra, szabadba és lakásba! - Korosztálytól függetlenül!

A legtrendibb játék strandra, szabadba és lakásba! - Korosztálytól függetlenül!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Óriási lebegő-repülő frisbee. Akár esik, akár fúj vagy hétágra süt a nap, a Flowbeeval mindig lehet játszani. Mitől különleges? Egy szuper repülő játék, amely zárt térben is biztonságos! 

A Flowbee Amerikából indult el, az elmúlt évben Florida partjainál volt nagy játék-őrület. Itt Magyarországon a 2008-as év új szenzációja lett. A gyerekek imádják, bármilyen korosztály legyen az, sőt a felnőttek is megőrülnek érte. Mivel mozgása kiszámítható akár a lakásban is használható!
Meglepő és bámulatos! Varázslatos játék - hihetetlen élmény.


Lebeg, repül, legyőzi a gravitációt. Kiváló testmozgás, frissít és összehozza egy kicsit a családot, barátokat! Ez egy óriási felfújható, repülő csészealjhoz hasonló frisbee, egy lebegő, repülő játék háromféle színben illetve mintával.


Az anyaga  nagy szilárdságú fólia, melynek egy rugalmas keret ad tartást. Átmérője 92 cm. Héliummal feltöltve, lebegve, lassabban repül, így beltérben érdemes használni. Levegővel vagy a kettő keverékével is feltölthető. Kültéri játékhoz levegővel kell felfújni. Lehet pörgetni, magasra feldobni, úgy dobálni, mint a frisbeet, a fal felé dobva visszapattan arról.


Mindenféle variációban kipróbálható kint is, bent is, egyedül vagy többen. Gyerekek és a játékos kedvű felnőttek is nagyszerűen szórakozhatnak vele.
Vidám játékot kívánunk!

Bővebb információ >> 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2696 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x