Atomfegyvermentes Európát
Címlap / Őrület / Atomfegyvermentes Európát

Atomfegyvermentes Európát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Tudósok és művészek, katonák és pacifisták, nők és férfiak, fiatalok és idősek világszerte egyetértenek: a háború katasztrófa! 

Sok ember számára Európa egy közös törekvést, egy gazdasági modellt, egy kulturális vonatkozási pontot, a jólét és szociális biztonság ideálját jelenti.
Azonban miközben Európa ezen értékek és a béke hírnöke szeretne lenni, ez a vágy szembekerül az elmúlt években gyorsuló ütemben változó valósággal. Ezt a valóságot a nemzetközi terrorizmus, az iraki háború, az erőszak alkalmazása a nemzetközi, regionális és helyi konfliktusokban, a “megelőző háború” stratégiája és mindenek felett az őrült nukleáris fegyverkezési verseny jellemzi. 
 
Az Amerikai Egyesült Államok és Franciaország bejelentése, miszerint akár elsőként is bevethetik az atomfegyvert a terrorizmus ellen, Japán bejelentése arról, hogy atomhatalommá szeretne válni, Irán és Észak-Korea atomprogramja kétségbeejtő.
 
A "Nemet a radarra" csehországi mozgalom aktivistái egy ún. "Freeze" (Ne mozdulj!) akció keretében igyekeztek felhívni a járókelők figyelmét arra, hogy a cseh lakosság 70 százaléka ellenzi az amerikai "űrpajzs" megépítését. Ez az akció is felhívás a burkoltan erőszakos lépések ellen.
 
http://www.europeforpeace.eu/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1099 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x