Angliában tilos a szentelt víz!
Címlap / Őrület / Angliában tilos a szentelt víz!

Angliában tilos a szentelt víz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Nagy-Britannia egyik püspöke azt javasolta egyházmegyéjének, hogy tiltsák meg a templomokban a szentelt víz használatát, hogy ezzel is megpróbálják feltartóztatni a sertésinfluenza terjedését. 

A kelet-angliai Chelmsford püspöke azt javasolta, hogy a higiénia javítása érdekében távolítsák el a szentelt víz tartókat a templomokból.

„Néhány templomban a bejárat közelében helyeztek el szentelt víz tartót, és arra buzdítják a híveket, hogy ebbe mártsák az ujjukat, és megkeresztelkedésük emlékére vessenek keresztet. A tartókban lévő víz könnyen a fertőzés forrásává válhat, és felgyorsíthatja a vírus terjedését” – nyilatkozta John Gladwin püspök. „Ezt a gyakorlatot fel kell függeszteni.”

Az Essex megyei papoknak elküldött körlevelében Gladwin azt írta, javasolják gyülekezetük tagjainak, hogy amennyiben influenzás tüneteket tapasztalnak, maradjanak otthon. Gladwin azt kérte, legyenek óvatosak az otthonokban történő áldoztatáskor is, és „csak a pap igyon a kehelyből”.

Chris Newlands káplán azt is hozzátette, hogy „az embereket biztosítani kell arról, hogy az egyház mindent megtesz a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében.”

Európában Nagy-Britanniát érinti a legsúlyosabban a járvány, a sertésinfluenza következtében már 17 ember vesztette életét.


Medipress

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1539 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x