Angliában tilos a szentelt víz!
hirdetés
Címlap / Őrület / Angliában tilos a szentelt víz!

Angliában tilos a szentelt víz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Nagy-Britannia egyik püspöke azt javasolta egyházmegyéjének, hogy tiltsák meg a templomokban a szentelt víz használatát, hogy ezzel is megpróbálják feltartóztatni a sertésinfluenza terjedését. 

 

Rendezvénynaptár

A kelet-angliai Chelmsford püspöke azt javasolta, hogy a higiénia javítása érdekében távolítsák el a szentelt víz tartókat a templomokból.

„Néhány templomban a bejárat közelében helyeztek el szentelt víz tartót, és arra buzdítják a híveket, hogy ebbe mártsák az ujjukat, és megkeresztelkedésük emlékére vessenek keresztet. A tartókban lévő víz könnyen a fertőzés forrásává válhat, és felgyorsíthatja a vírus terjedését” – nyilatkozta John Gladwin püspök. „Ezt a gyakorlatot fel kell függeszteni.”

Az Essex megyei papoknak elküldött körlevelében Gladwin azt írta, javasolják gyülekezetük tagjainak, hogy amennyiben influenzás tüneteket tapasztalnak, maradjanak otthon. Gladwin azt kérte, legyenek óvatosak az otthonokban történő áldoztatáskor is, és „csak a pap igyon a kehelyből”.

Chris Newlands káplán azt is hozzátette, hogy „az embereket biztosítani kell arról, hogy az egyház mindent megtesz a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében.”

Európában Nagy-Britanniát érinti a legsúlyosabban a járvány, a sertésinfluenza következtében már 17 ember vesztette életét.


Medipress


 
 
[ 1226 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x