Sajtburger ingyen? Csak az első ezer!
Címlap / Őrület / Sajtburger ingyen? Csak az első ezer!

Sajtburger ingyen? Csak az első ezer!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-20

Augusztus 28-án, pénteken Győrben ünnepélyesen is megnyílik az ország 100. McDonald’s étterme. A száz étterem rekord a magyar vendéglátásban; a rekordot csúccsal kívánja emlékezetessé tenni a cég, ezért beveti legjobb hamburgersütőit a Nagy Hamburgerváltó keretében. A két csapat - a Grill Gerillák és az Ütős Sütők - 100 perc alatt 1000 sajtburger elkészítésére tesz kísérletet! A gyorsétterem a rekordszendvicseket ingyen osztja szét a vendégek között. 

A vállalat legügyesebb hamburgersütői csapnak össze augusztus 28-án a legújabb győri McDonald’sban. A 100. étterem nyitása alkalmából a Grill Gerillák és az Ütős Sütők 100 perc alatt 1000 sajtburgert próbálnak elkészíteni. A két csapat egyenként 50-50 percig dolgozik, a 100. perc végén pedig kiderül melyik csapat a jobb! Az elkészült szendvicseket a győri vendégek ingyen fogyaszthatják el.


A 100 perces verseny egyben hivatalos rekordkísérlet is: a 100 perc alatt elkészült legtöbb sajtburger hazai rekordjának felállítására tesz kísérletet a McDonald’s. A rekordra extra mennyiségű alapanyagot és megnövelt létszámot vet be a győri étterem.

A két hamburgersütő csapat kapitánya Harsányi Levente és Cooky lesz, akik nemcsak a felhőtlen hangulatról gondoskodnak a Nagy Hamburgerváltó ideje alatt, de ha szükséges, ők is beállnak a konyhapult mögé, hogy csapatukat erősítsék. A Nagy Hamburgerváltó 13 órakor kezdődik, ugyanettől az időponttól kezdődően családi és szórakoztató programok várják a vendégeket. A gyorsétterem-lánc nemcsak Győrött, hanem országos szinten is ünnepli 100. éttermét: augusztus 28-án az ország összes McDonald’s éttermében 15 órától 100 percen át 100 Ft-ért árulja a sajtburgert.

Az elszánt hamburgersütők filmen is!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4025 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x