Hatalmas küzdelem! Varga Norman dobogós lett!
Címlap / Őrület / Hatalmas küzdelem! Varga Norman dobogós lett!

Hatalmas küzdelem! Varga Norman dobogós lett!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-23

Mostanában nem mindennapi elhatározásaival hívja fel magára a figyelmet a visszavarrt karú magyar sportoló, de ezúttal a hangzatos kijelentéseit tettek is követték, ugyanis Varga Norman harmadik lett a CBA Fitness & Wellness Sportközpontban megrendezett szombati duatlon versenyen. 


Rendezvénynaptár
Norman a 45 perces versenyen igazi tüdőszaggató sprintel fej-fej mellett haladt két riválisa mellett, de kerékpárral a többiek mégis jobbak voltak nála! "Nagyon izgultam a verseny előtt, hiszen az a felkészülési időszakom első nagy megmérettetése, de úgy gondolom, hogy az előzményekhez mérten ez is szép eredmény" - mondta el Varga Norman a versenytől kimelegedve, aki a Biotech USA-nak ezúton is köszöni a sok értékes ajándékot, amiket tőlük kapott.


"Sajnos a bicikli még nem annyira az erősségem, ezért próbáltam lazábbra venni a tekerésből az utolsó 5 percet, de ekkor sajnos a többiek rám vertek pár száz métert"
- tette hozzá a fiú. A szeptemberi edzések megkezdése óta Varga Normannak ez volt a második versenye. Szegi Csaba vezető edző fokozatosan terheli a fiút, de bevallja: őt is meglepte, hogy már a felkészülés elején is ilyen jó eredményeket ér el.

"Hosszú és kitartó munka lesz, mire Norman két éves felkészülése alatt feledzi magát egy olyan szintre, hogy indulhasson a Hawaii Ironman-en. Ezért még nem dobjuk be a mély vízbe és fokozatosan terheljük" - meséli a tréner.Aki Varga Normannal szeretne találkozni, az legközelebb Október 4-én láthatja őt a Budapest Maratonon, ahol megint nem mindennapi ötlettel rukkol elő.
A fiatal sportoló megkeresett több magyar hírességet, akik szívesen futnak majd együtt Norman váltó csapatában. Addig is kívánunk sok szerencsét, ennek a hős fiatalnak!
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x