Az oroszlán szinte az öledben vacsizik
hirdetés
Címlap / Őrület / Az oroszlán szinte az öledben vacsizik

Az oroszlán szinte az öledben vacsizik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-25

Te is ilyen nyugodtan, mosolyogva néznéd, amint az oroszlán felpattan a terepjáród motorházára és nekilát a vacsit marcangolni? 

Az ijesztő élmény csak a show része egy új állatkertben, persze nem ajánlják szívbetegeknek. A Victoriában, Austráliában működő állatkert egyik fő látványossága az oroszlánok életterébe belógó jeep, és persze a "halálközeli élmény", ami az oroszlán közelségével jár.


Azért a látogatók nincsenek valódi veszélyben, ott, ahol a jeep szélvédője lenne, biztonságos üvegfal van. A motorház már a törhetetlen üveg túloldalán van, és csak azért szórják rá a húst, hogy a nagymacskákat minél közelebb csábítsák a nézőkhöz. Közel, nagyon közel.


A döbbent turisták csak centikre vannak a az oroszlán gyilkos álkapcsától. Az angol Daily Mail című lapnak nyilatkozó egyik turista házaspár szerint az ember szinte nem is látja az üveget, az élmény egyszerre ijesztő, izgalmas és lenyűgöző. "Biztos vagyok abban, hogy az oroszlánok a desszertjüknek hitték a gyermekeinket!" - mondta a férj.


Sehol máshol nem lehet ilyen közelről megnézni az állatok királyát.
 


 
 
[ 4267 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x