Hűtlenségi DNS-text
hirdetés
Címlap / Őrület / Hűtlenségi DNS-text

Hűtlenségi DNS-text

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Több laboratórium kínálja Mexikóban DNS-tesztek elvégzését azoknak, akik kételkednének hitvesük hűségében. 

Ha valaki attól tart, hogy házasságtörés áldozata lett, elhozhat hozzánk egy intim ruhadarabot, lepedőt, használt rágógumit, sperma- vagy nyálmaradványokat, szőrt vagy hajszálat – mondta Jorge Guillen, az egyik laboratórium igazgatója.

A teszt révén megállapítható, hogy a "mintákon" talált DNS az "ügyfélé", vagy esetleg valaki másé. Az eljárás négy-hat napig tart és 200-500 dollárba (36-90 ezer forint) kerül Guillen szerint.

Mexikóban a magáncélú DNS-tesztek készítését nem tiltja a törvény.

"A hűtlenségi teszt iránt egyre nő az érdeklődés Mexikóban. Volt olyan, hogy egy nap alatt 50 megrendelést kaptam. Ez a legtöbb ember számára valami új dolog, és egyes megrendelők azt hiszik, hogy a hűtlenség a génekben van" – tette hozzá az igazgató.

Egy magánintézet által 2008-ban elvégzett közvélemény-kutatás szerint minden hatodik mexikói gyanakszik partnere hűtlenségére.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 1636 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x