Amulettekkel küzd egy iskolaigazgató a rossz energiák ellen...
Címlap / Őrület / Amulettekkel küzd egy iskolaigazgató a rossz energiák ellen

Amulettekkel küzd egy iskolaigazgató a rossz energiák ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A rontó energiák ellen biogenerátorokkal vette föl a harcot egy magyar határhoz közeli horvát község, Senkovac általános iskolájának igazgatónője, és mintegy 10.000 eurónyi összeget (2 millió 800 ezer forint) költött állami pénzből a "szerkentyűkre". 

Zvezdana Treska a Vecernji List című horvát napilapnak azt mondta, hogy nem boszorkány, csak egy lépéssel megelőzi a korát, mert a biogenerátorokkal védi a rossz föld- és világűrbeli sugárzástól, a sátáni energiáktól, a vámpírizmus hatásaitól a tanárokat és a tanulókat, sőt segíti a lányok nemi fejlődését.

Radioeszteziás mérések bizonyították, hogy a senkovaci iskola egészségtelen terepen épült, a gyerekek agresszívek voltak, néhányan késekkel jöttek az iskolába és verekedtek, két tanár pedig gyors egymásutánban rákban halt meg - hangsúlyozta az iskolavezető.


Zvezdana Treska szerint mérések igazolták, hogy az iskolában negatív "G" energiák vannak, irodájában, az osztálytermekben és szertárakban elhelyezett biogenerátorok ezeket semlegesítik. Állítása szerint G energia észlelhető sírok, tömegsírok, börtönök, iskolák körzetében és gyerekek is hozzák magukkal otthonról ezeket a rossz energiákat.

Az iskola történelemtanárának leltározáskor tűnt föl a nagy kiadás, amely energoökológiai készülékekről, mérőeszközökről szólt. Kiderült, hogy az igazgató 10 biogenerátort vett meg egy bjelovari cégtől, és az iskolafejlesztésre szánt pénzből a szerkezetekért több mint 10 ezer eurót fizetett ki. A tanár ezt fölösleges kiadásnak tartotta, és jelentette az ügyet a zágrábi tudományos, oktatási és sport minisztériumnak, valamint a Muraköz megyei oktatási felügyeletnek.

A senkovaci Zrínyi Péter Általános Iskolának 400 tanulója van, de iskolapszichológusa nincs - írták a horvát lapok.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6724 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x