Fizetős önelraboltató szolgáltatás
Címlap / Őrület / Fizetős önelraboltató szolgáltatás

Fizetős önelraboltató szolgáltatás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Emberrabló szolgáltatás működik Franciaországban, de csakis saját kérésre. 

Az alaprablás ára 900 euró (240 ezer forint), ennyiért megragadják az embert, megkötözik és fogva tartják, de csak négy órán át. Az egész célja az izgalomkeltés az arra vágyókban.

Az Ultime Realite nevű cég telephelye Franciaország keleti részén van, január közepén alapította a vállalkozást egy 28 éves férfi, Georges Cexus. Az ügyféllel részletekbe menőn megbeszélik, hogy milyen rablást szeretne, azután aláíratnak vele egy szerződést. Hogy mikor csapnak le rá, azt titokban tartják a nagyobb meglepetés és izgalom kedvéért.

Lehet szöktetést, helikopteres üldözést is kérni, de az felárral jár. A maximális raboskodás viszont csak 11 óra. Cexus szerint ennyi idő elteltével a megrendelő számára már megszűnhet az "újdonság varázsa".

És akadnak vevők a szolgáltatásra. Immár naponta átlagosan ketten jelentkeznek, főként vállalati csúcsvezetők, akik keveslik a bungee jumping vagy a siklórepülés nyújtotta izgalmakat.

Bár a fizetős ügyfél katartikusnak találhatja elrablását, nincs biztosíték arra, hogy az ártatlan járókelők is élvezik, amikor fényes nappal a nyílt utcán "kikapják" közülük az áldozatot.

A rendőrségnek nincs jogi kifogása az egész ellen, de azt kéri, hogy minden esetben előre szóljon az emberrabló cég, hogy felkészülhessenek a "játékon" kívüliek felesleges segélykérő telefonjaira.

Így kiküszöbölhető az is, hogy valódi emberrablás esetén csak legyintsen a rendőrség - hacsak nem esik az véletlenül ugyanarra a napra és a játékos változatúnál valamivel korábbra.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1262 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x