Vérfertőző kapcsolat nagyi és unokája között: most gyereket...
Címlap / Őrület / Vérfertőző kapcsolat nagyi és unokája között: most gyereket akarnak

Vérfertőző kapcsolat nagyi és unokája között: most gyereket akarnak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

A 72 éves Pearl Cartert nem érdekli mit mondanak róla mások: még soha nem volt olyan boldog, mint 26 éves unokájával. 

Az indianai nő most arra költi a nyugdíjalapjába összekuporgatott pénzt, 54 ezer dollárt, hogy béranyát fogadjon. Unokájával, Phil Baileyvel ugyanis közösen akarnak gyereket nevelni.

A New Idea című új-zélandi magazin szerint a nagymama és az unoka csak nemrég ismerte meg egymást. A fiú ugyanis csak anyja halála után kutatta fel a nagymamát, aki 18 évesen szült és vallásos szülei nyomására örökbe adta a lányt, aki később Phil Bailey anyja lett.


Pearl Carter később férjhez ment, de nem születtek újabb gyermekei. Most, hogy megismerkedett és szerelembe esett a saját unokájával, látványosan kivirult. Elvégre van egy fiatal, jóképű szeretője és aktív szexuális életet élhet oly sok évi önmegtartóztatás után.

"Szeretem Philt és ő is szeret engem. Rövidesen a kezemben tarthatom a fiamat vagy a lányomat és Phil büszke apa lehet" - mondta a nagyi.

Phil pedig azt mondta: "Szeretem Pearlt tiszta szívemből. Mindig az idősebb nőkhöz vonzódtam, és Pearl pompás nő. Most apa leszek, már alig várom."

Mindketten azt állítják, már az első találkozásuk alkalmával szexuális vonzalmat éreztek egymás iránt.

A párt zaklatják és megszólják az utcán, főleg ha nyilvánosan csókolóznak, de ez nem érdekli őket. A vérfertőzés miatt azonban börtönbe is kerülhetnek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8997 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x