Visszavontak egy telefonszámot: mindenki meghalt, aki használta...
Címlap / Őrület / Visszavontak egy telefonszámot: mindenki meghalt, aki használta

Visszavontak egy telefonszámot: mindenki meghalt, aki használta

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Egy bolgár mobilszolgáltató végleg kivont a forgalomból egy számot, miután az elmúlt 10 évben mind a három használója meghalt.  

A könnyen megjegyezhető 0888 888 888-as számot először a mobilszolgáltató, a Mobitel vezérigazgatója, Vlagyimir Dimitrov használta. Ő 2001-ben halt meg rákban, alig 48 évesen. Azóta is tartják magukat a találgatások, hogy üzleti ellenfelei megölték, rádióaktív szennyezéssel okozták nála a daganatos betegséget.

A szám aztán egy bolgár maffiafőnöké lett, akit 2003-ban Hollandiában lőttek agyon egy étterem előtt, ahol egy modellel vacsorázott. A 31 éves keresztapával, Konsztantin Dimitrovval állítólag a rivális orosz drogterjesztő maffia parancsára végzett egy bérgyilkos.


Helyszínelés a hollandiai gyilkosság után

A mobilszám ezután Konsztantin Dislijevé, egy ingatlan forgalmazó cég tulajdonosáé lett, aki azonban a nagy pénzt kokain terjesztő hálózatával kereste. Őt 2005-ben lőtték agyon egy szófiai indiai étterem előtt, miután a rendőrség lefülelt egy Kolumbiából érkező, 150 millió eurót érő kokain szállítmányt.

A telefonszám azóta a rendőrségi nyomozás miatt inaktív volt, Most, hogy már lezárták Dislijev aktáját, a Mobitel vezetése úgy döntött, végleg visszavonják az "elátkozott" számot. Aki hívja, annak azt mondja a szolgáltató üzenetrögzítője, hogy a szám nem érhető el. A szolgáltató szóvivője nem volt hajlandó kommentálni a döntést.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6224 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x