Hülye autótolvaj: benzint tankolt a diesel Audiba
hirdetés
Címlap / Őrület / Hülye autótolvaj: benzint tankolt a diesel Audiba

Hülye autótolvaj: benzint tankolt a diesel Audiba

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

Egy feltehetően nem túl okos, de legalább is nem elég körültekintő autótolvaj lebukott, mert nem tudta, mit kell tankolni egy diesel autóba.  

 

Rendezvénynaptár
Daniel Boxall zsebtolvajnak mindenesetre sikeresebb volt: lenyúlta a kocsi kulcsát a tulajdonosnőtől egy angol kisváros, Ramsgate szabadidőközpontjában. Egy barátjával gyorsan beültek az Audi 4-esbe és elhajtottak.

Az feltűnt, hogy fogytán az üzemanyag, ezért beálltak egy benzinkúthoz és telitankolták a járgányt - benzinnel. A diesel motor persze pár száz méterrel később leállt.

Leintettek egy autóst az úton, hogy segítséget kérjenek tőle és felajánlották neki megvételre az autót 100 fontért. A 27 éves Daniel Boxall azt a magyarázatot adta az ajánlatot elutasító és erősen furcsálló autósnak, hogy másnap már úgyis Porsche-val jár.

A leintett autós mindezt gyanúsnak találta és értesítette a rendőrséget, amely elfogta az országúton gyalogló autótolvajt és barátját. Boxall nekik azzal a történettel állt elő, hogy egy fekete drogdíler lopta el az autót és kényszeríttette őt vezetésre, de ez sem jött be: a biztonsági kamerák felvételén látszott, hogy ő emeli el a kulcsot és ő hajt el a kocsival.


 
 
[ 4651 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x