Két éve lehúzta a WC-n a gyémántgyűrűjét: most visszakapta...
Címlap / Őrület / Két éve lehúzta a WC-n a gyémántgyűrűjét: most visszakapta

Két éve lehúzta a WC-n a gyémántgyűrűjét: most visszakapta

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Egy brit nő két éve véletlenül a wc-be ejtette és lehúzta a néhai férjétől kapott gyémántgyűrűt: most megtalálták és visszaadták neki.  

A 67 éves Joan Speirs egy szállodában volt Gatwick közelében, amikor a baleset történt. Azonnal megbízott egy csatornatisztítással foglalkozó céget, hogy keresse meg a gyűrűt, de hiába. A cég emberei kamerákat eresztettek a csatornába, több mint 45 tonnányi szennyvizet vizsgáltak át, még embereket is küldtek fémdetektorral a derítőbe, de nem találták a gyűrűt.

Hihetetlen szerencsének köszönhetően azonban most ugyanennek a cégnek az egyik alkalmazottja, Lloyd Hampshire munka közben véletlenül meglátta az ékkövet csillogni a szennyben. Magához vette, bevitte magával a zuhanyzóban és lemosta, majd bevitte az irodába - mesélte a cég egyik vezetője a Daily Telegraph-nek. Mint mondta, a férje, aki látta a korábban keresett gyűrű fényképét, azonnal felismerte.

A gyűrű tucatnyi kisebb gyémántja közül kettő hiányzott, de a nagy, különösen értékes gyémánt benne volt. Az antik arany foglalatú gyűrű azonban nem is a piaci értéke miatt volt igazán fontos a tulajdonosának, hanem a hozzá kapcsolódó érzelmek miatt. Joan Speirs egy profi tisztítás után most sokkal biztonságosabb helyen őrzi...
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3626 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x