HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Címlap / Őrület / Sasszemû sztárok

Sasszemû sztárok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19

A sztárok lelkesen mondtak igent a meghívásra. Ám az orvosok hiába biztosították ôket afelôl, hogy a vizsgálat egyáltalán nem fájdalmas, mégis Gianni, Bálint Antónia, Császár Elôd és Geszler Dorottya izgatottan toporgott a bejáratnál 

 

Rendezvénynaptár
Hazánk legsikeresebb szemklinikája, az Optik-Med nem mindennapi programot szervezett népszerû sztárjainknak. Mivel a mûvészek munkájához nem csupán tehetségre és a jó megjelenésre van szükség, hanem a kiváló látásra is, ezért szemvizsgálatra invitálta ôket.

A sztárok lelkesen mondtak igent a meghívásra. Ám az orvosok hiába biztosították ôket afelôl, hogy a vizsgálat egyáltalán nem fájdalmas, mégis Gianni, Bálint Antónia, Császár Elôd és Geszler Dorottya izgatottan toporgott a bejáratnál. Utólag ugyanis bevallották: kapóra jött a vizsgálat, mert érezték, hogy valami nincs rendben a látásukkal.

Bálint Atónia és Gianni bármennyire is sietett, arra azért maradt idejük, hogy ugrassák egymást. Gianni elkezdte Toncsi szemeit nézegetni, gondován, hátha meg tudja állapítani: Antóniának szüksége van-e a mûtétre. Aztán pedig, mielôtt a vizsgálóba ment volna, mindenki meglepetésére elkezdett vetkôzni.

- A csinos doktornôk láttán azt hittem, jobb lesz ruha nélkül. Azonban csak a szememre voltak kíváncsiak, és miután azt rendben találták, nyugodtan motorozhattam tovább a mûsorveztôi székbe.
Toncsi viszont még visszatér a lézerklinikára, mert látásával régóta gondok vannak, így egyí alaposabb kivizsgálásra van szükség.
Geszler Dorottya kislányát, Laurát is magával hozta. A vizsgálóba is együtt mentek, majd megkönnyebbülve távoztak, mert megtudták: mindkettejük szeme tökéletes.

Császár Elôd évek óta hord szemüveget, és régóta kacérkodott a gondolattal: a lézerklinikán is megvizsgáltatja a szemét.
- Kapóra jött a lehetôség – mondta Elôd. – Mivel temérdek munka vár rám otthon, ezért csak gyors vizsgálaton vettem részt, de hamarosan visszajövök, hogy alaposan feltérképezzék a szemem állapotát. Aztán minden bizonnyan kés helyett lézerfény alá fekszem.

Keretes:
Az Optik-Med Szemészeti Lézerklinika, a hazai lézerszemészet legnagyobb intézménye harmicezer betege közül számos sztár is eldobhatta szemüvegét, így például Gönczi Gábor, a Fókusz mûsorvezetôje és Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija. Úgy tûnik, újabb ismert emberek vállalkoznak a fájdalommentes lézermûtétre.

 
 
[1662]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x