Nagyszabású szülinapi ünnepség Kecskeméten
hirdetés
Címlap / Őrület / Nagyszabású szülinapi ünnepség Kecskeméten

Nagyszabású szülinapi ünnepség Kecskeméten

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Légvárban ugráló gyermekek, vattacukor, pattogatott kukorica és egy kisgyermekekkel teli kocsit elhúzó erőművész színesítette a kecskeméti Chevrolet rendezvényét, amelyen a 100 éves születésnapját ünneplő autógyártó cég képviselői egy Chevrolet Orlando-t adtak át a kecskeméti SOS Gyermekfalunak. Az eseményen Barabás Éva különböző programokkal lelkesítette a kicsiket, akik a játékos vetélkedők mellett Janicsák Veronikával, az X-Faktor döntősével is együtt énekelhettek. 

Nagyszabású rendezvénnyel várta a kecskeméti SOS Gyermekfalu lakóit a Chevrolet április 8-án, pénteken. A gyermekek egy igazi amerikai születésnapi ünnepségbe csöppentek bele, ugyanis a helyszínen egy hatalmas légvár, valamint vattacukros, pattogatott kukoricás és egy arcfestő fogadta őket.


A pénteki esemény középpontjában a 100 éves Chevrolet ajándékának – egy vadonatúj Chevrolet Orlando – átadása állt, amelynek kulcsát Tormási Attila, a Tormási márkakereskedés tulajdonosa nyújtotta át a kecskeméti SOS Gyermekfalu vezetőjének. A rendezvényen Andrew Higgins, a Chevrolet regionális igazgatója elmondta: "A százéves fennállását ünneplő Chevrolet, az SOS Gyermekfalu nemzetközi szervezet kimagasló munkájának megbecsüléseként döntött úgy, hogy száz autót adományoz az alapítványnak Európa-szerte. Meggyőződésünk, hogy ezen autók nagymértékben megsegítik a gyermekek és SOS anyukáik mindennapjait" Az ajándék átadása után Barabás Éva, az SOS Gyermekfalu jótékonysági nagykövete, és Sinka Zsolt, erőművész bemutatták az autót a nagyközönségnek, majd a hangulatot tovább fokozva Sinka Zsolt elhúzta a gyermekekkel teli járművet a gyermekfalu körül.


A program további részében a gyermekek Barabás Éva vezetésével különböző csoportos játékokon is részt vettek. Először egy kötélhúzó versenyen mérték össze erejüket a Kecskeméti Sportiskola bajnok sportolóival, majd egy közös sorversenyen küzdöttek meg egymással az első helyért. A falu lakóinak nagy örömére a rendezvényen az X-Faktoros Janicsák Veronika is részt vett, aki együtt énekelt a kicsikkel, valamint a közös versenyekbe is bekapcsolódott.

A kecskeméti SOS gyermekfalu vezetői és dolgozói kitörő örömmel fogadták az ajándék autót, ami szerintük a gyermekek szállításában válik majd leginkább segítségükre. "A vérszerinti családdal való élő kapcsolat fenntartása – amely nagyon fontos feladatunk – ezzel a családi meseautóval kiválóan megoldható. A Chevrolet által a mai napon szerzett mobilitásunk csodálatos bónusz. Az olyan családok tagjai, akik nem engedhetik meg a gyakori utazást vagy akadályozottak közlekedésükben – betegek, szegények, öregek – ezentúl rendszeresen láthatják a nálunk nevelkedő kis hozzátartozójukat. Ez egy olyan különleges szolgáltatása az SOS Gyermekfalunak, mely a nálunk cseperedő kicsik családi kapcsolatainak erősítését biztosítja. A 6-8 gyermekes SOS családok utazására tökéletes járművet vehettünk át ezen a szép napon. Köszönjük!" - nyilatkozta az átadás után Jávorszky Iván, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítvány ügyvezető igazgatója.


A születésnapi ünnepség végén a gyermekfalu lakói kitörő örömmel elénekelték Janicsák Vecával együtt a Boldog születésnapot című dalt a 100 éves autógyárnak, majd a Penge-Benge Jazz Band sziporkázó muzsikájára táncoltak, és a nevelőszüleikkel együtt két hatalmas születésnapi tortát fogyasztottak el.
 
 
[ 3264 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x