Iskolai dolgozat kedvéért játszotta el, hogy terhes
Címlap / Őrület / Iskolai dolgozat kedvéért játszotta el, hogy terhes

Iskolai dolgozat kedvéért játszotta el, hogy terhes

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Egy 11. osztályos amerikai lány hónapokig félrevezette iskolatársait és tanárait, de még tágabb családja nagy részét is. Aztán sokkolta osztálytársait, amikor hat hónapos terhesként szétnyitotta a köpenyét és levette mű pocakját.  

A 17 éves Gaby Rodriguez azért vezette félre a környezetét, mert elhatározta, hogy kisebb tanulmányt ír arról, milyen előítéletek, megjegyzések érik a terhes tizenéveseket. Mindenki úgy tudta, hogy terhes és július 17-re van kiírva a szülés.


Kivétel csak az anyja és a barátja, valamint a Toppenishben (Washington állam) működő iskola igazgatója volt. A lány iskolai projektjének a címe: sztereotípiák, pletykák és statisztikák. Gondosan feljegyezte, mit mondtak neki az emberek, amíg "terhes" volt. (Amerikában érettségi előtt kisebb tanulmányt kell készíteni, valahogy úgy, mint az egyetem befejezése előtt egy diplomamunkát.)

A Yakima Herald-Republic című helyi lap szerint az igazgató csodálja a lány bátorságát. Gaby Rodriguez ugyanis lényegében feláldozta utolsó iskolai évét a kutatás érdekében. Az igazgató azt mondta, sokra tartja a lány anyját is, aki támogatta szokatlan erőfeszítésében.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4437 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x