25 ezer Big Mac-et falt fel
Címlap / Őrület / 25 ezer Big Mac-et falt fel

25 ezer Big Mac-et falt fel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az amerikaiak imádják a gyorskaját, Don Gorske azonban mindenkin túltesz: most tömte magába ünnepélyes keretek között a jubileumi, 25 ezredik Big Mac-et. Természetesen övé a Guinness rekord is. 

Az 59 éves nyugdíjas börtönőr 39 évvel ezelőtt ette meg az első Big Mac-et, nagyon ízlett neki, így aztán még aznap felfalt további nyolcat. Ma már megelégszik napi egy-két óriás hamburgerrel. Azt mondja, amíg csak él, ezt eszi. Nem akar változtatni, ma is ez a kedvenc kajája.


A mániája 1972-ben kezdődött, amikor egy  McDonald’s étterembe tért be megünnepelni új autója megvásárlását. Azóta csak nyolc olyan nap volt, amikor nem evett Big Mac-et. A Guinness 2000 Big Mac-kel és három évvel ezelőtt adományozta neki a hivatalos világrekorder címét. A mostani ünnepélyes falatozást a férfi szülővárosa, Fond du Lac McDonald’s éttermében tartották.

Az igazi szenzáció talán mégis inkább az, hogy Don Gorske rekordja ellenére egyáltalán nem hízott el. Karcsú alakját azzal magyarázza, hogy sokat sétál és "hiperaktív" életet él. Egészséges, még a koleszterin szintje is alacsony. A feleség is örülhet a férj mániájának: nem kell főznie.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7122 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x