Kiugrott hatodik emeleti égő lakásából és szörnyethalt...
Címlap / Őrület / Kiugrott hatodik emeleti égő lakásából és szörnyethalt

Kiugrott hatodik emeleti égő lakásából és szörnyethalt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Kiugrott egy idős nő hatodik emeleti égő lakásából és szörnyethalt hétfő reggel a főváros XV. kerületében lévő Zsókavár utcában. Ki akarták lakoltatni. 

Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője elmondta, hogy egy negyven négyzetméteres lakás gyulladt ki a hatodik emeleten; a házból tíz embert kellett kimenekíteni, közülük senki nem sérült meg.

A lángokat sikerült megfékezni, így nem terjedtek tovább. A szóvivő hozzátette: a tűz egymástól függetlenül két helyen keletkezett a lakásban, így nem zárható ki a szándékosság.


MTI Fotó: Marjai János
 
Tartozás miatt egy kisebb cserelakásba költöztette volna az önkormányzat azt a nőt, aki hatodik emeleti égő lakásából kiugorva szörnyethalt hétfő reggel Budapest XV. kerületében.

A kerület alpolgármestere az MTI-vel azt közölte, hogy az érintett már két hónapja tudott az önkormányzat szándékáról, s nem merült fel semmilyen probléma.

Vizér Klára elmondta: az idős nő félmilliós tartozást halmozott fel, emiatt április elején elrendelték a kilakoltatását, ennek napját akkor valóban erre a hétfőre tűzték ki. A határozatot azonban április 5-én felfüggesztették és felajánlották a lakónak, hogy egy kisebb területű, alacsonyabb rezsijű lakásba költöztetik Pestújhelyen. Erről a nő két hónapja tudott, a múlt héten is bent járt az önkormányzatnál, ahol megbeszélték, mikor és hová költöztetik majd.

Az alpolgármester azt mondta, ekkor nem volt semmi probléma, nem tudja, azóta mi történhetett. Az önkormányzat nagyon sajnálja az esetet - tette hozzá Vizér Klára.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2140 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x