Bérelj hobbit házat - ott a gyűrű is!
Címlap / Őrület / Bérelj hobbit házat - ott a gyűrű is!

Bérelj hobbit házat - ott a gyűrű is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Egy vállalkozó szellemű amerikai házaspár felépítette a Megyét Montanában. Nem csak hobbiból: a turistalátványosságnak szánt hobbit ház ki is bérelhető. 

Steve Michaels, és felesége, Christine 245 dollárt kér egy éjszakára a különleges élményért. A bérelhető épület kívülről aprónak tűnik, belülről azonban elég tágas, luxus felszereltséggel, a nagy hálószobától a HD Blu-Ray tévén át az egyedi tervezésű konyháig.


Minden apró részlet a Gyűrük urát idézi, Gandalf körvonalai dízsítik az üvegajtót, a gyűrű pedig a menyezetről lóg. Úgy tűnik, mintha a Michaels házaspár régi Tolkien rajongó lenne, pedig a ház eredetileg nem is hobbit laknak készült. Föld alatti épületnek indult eleve, de csak praktikus okokból: nyáron hűvös, télen nem kell annyira fűteni. Aztán a házaspár gyermeke felkiáltott: "oh, ez olyan, mint egy hobbit ház" és új irányt vett a beruházás.


A montanai megye tavaly ősz óta készen áll, de egyelőre nem állnak sorban a Gyűrűk ura rajongók, nem tudni, mikor étrül meg a 410 ezer dolláros beruházás. Szerencsére a Michaels családnak jól menő marketing cége van, ezért nem fenyegeti őket a csőd.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5400 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x