Ötvenfontosokat dugdosott a bevásárlók kosaraiba a "civil"...
Címlap / Őrület / Ötvenfontosokat dugdosott a bevásárlók kosaraiba a "civil" mikulás

Ötvenfontosokat dugdosott a bevásárlók kosaraiba a "civil" mikulás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Ötvenfontos - 15 ezer forintos - bankjegyeket dugdosott borítékba rejtve és hozzá levélkét mellékelve egy férfi egy boltban vevők kosaraiba jótékonyságból Nagy-Britanniában. 

Az eset még karácsony előtt történt, de csak mostanra kélt nemzetközi híre.

"Nemrégiben szerencsém volt és elég sok pénzt nyertem - többet, mint amennyire nekem és családomnak szüksége van. Ezért úgy véltem, megosztom egy részét másokkal - a mellékelt 50 font az Öné. Remélem, hogy ez egy kis extra örömöt varázsol idei karácsonyába.

Nem kell semmi mást tennie, csak elkölteni a pénzt, amely valódi, nincs az egészben semmi trükk, rejtettkamerás vicc. Egyszerűen legyen boldog karácsonya" - olvashatták a meglepődött megajándékozottak a levélben.


Legalább tucatnyian részesültek ajándékpénzben a devoni falu Tesco üzletében. Akadtak, akik azt hitték, hogy az akció a bolt reklámfogása, volt, aki csaknem a szemétbe dobta a borítékot, mert nem volt rajta semmi felirat. Egy idős pár hamisnak vélte a bankjegyet, elvitte a közeli pénzintézetbe, ahol valódinak minősítették és készséggel felváltották kisebb címletűekre.

A brit áruházlánc most a biztonsági kamerák felvételeinek visszanézése révén megpróbálja kideríteni a civilruhás "Mikulás" kilétét.

Miután kiderült, hogy valóban csakis a jószívűség vezérelte az adományozót, a megajándékozottak mindegyike nagyon hálásan nyilatkozott jótettéről, és nem csupán a pénzt értékelték, hanem fontosnak mondták a jó emberek létezésébe vetett hitük erősödését.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1747 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x