Ötvenfontosokat dugdosott a bevásárlók kosaraiba a "civil"...
Címlap / Őrület / Ötvenfontosokat dugdosott a bevásárlók kosaraiba a "civil" mikulás

Ötvenfontosokat dugdosott a bevásárlók kosaraiba a "civil" mikulás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Ötvenfontos - 15 ezer forintos - bankjegyeket dugdosott borítékba rejtve és hozzá levélkét mellékelve egy férfi egy boltban vevők kosaraiba jótékonyságból Nagy-Britanniában. 


Rendezvénynaptár
Az eset még karácsony előtt történt, de csak mostanra kélt nemzetközi híre.

"Nemrégiben szerencsém volt és elég sok pénzt nyertem - többet, mint amennyire nekem és családomnak szüksége van. Ezért úgy véltem, megosztom egy részét másokkal - a mellékelt 50 font az Öné. Remélem, hogy ez egy kis extra örömöt varázsol idei karácsonyába.

Nem kell semmi mást tennie, csak elkölteni a pénzt, amely valódi, nincs az egészben semmi trükk, rejtettkamerás vicc. Egyszerűen legyen boldog karácsonya" - olvashatták a meglepődött megajándékozottak a levélben.


Legalább tucatnyian részesültek ajándékpénzben a devoni falu Tesco üzletében. Akadtak, akik azt hitték, hogy az akció a bolt reklámfogása, volt, aki csaknem a szemétbe dobta a borítékot, mert nem volt rajta semmi felirat. Egy idős pár hamisnak vélte a bankjegyet, elvitte a közeli pénzintézetbe, ahol valódinak minősítették és készséggel felváltották kisebb címletűekre.

A brit áruházlánc most a biztonsági kamerák felvételeinek visszanézése révén megpróbálja kideríteni a civilruhás "Mikulás" kilétét.

Miután kiderült, hogy valóban csakis a jószívűség vezérelte az adományozót, a megajándékozottak mindegyike nagyon hálásan nyilatkozott jótettéről, és nem csupán a pénzt értékelték, hanem fontosnak mondták a jó emberek létezésébe vetett hitük erősödését.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1522 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x