Atomerőmű, óceánjáró és múzeum verseng a zselébe öntésért...
Címlap / Őrület / Atomerőmű, óceánjáró és múzeum verseng a zselébe öntésért

Atomerőmű, óceánjáró és múzeum verseng a zselébe öntésért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Egy skóciai atomerőmű, egy brit történelmi óceánjáró és egy keletközép-angliai múzeum lettek a befutói egy különleges művészeti kezdeményezésnek, amelynek győztesét zseléből formálja meg egy brit "ételépítész" páros. 

A szokatlan művészeti kezdeményezést a skót felvidéki Thurso városában működő Caithness Horizons múzeum indította. A verseny három döntőse a skóciai Dounreay atomlétesítmény különleges gömbépülete, a ma már múzeumhajóként szolgáló SS Great Britain óceánjáró, amely korának - 1845-től 1886-ig volt szolgálatban - legnagyobb és leggyorsabb hajója volt, valamint a keletközép-angliai Leicester városában található Belgrave Hall Museum.

A közönség által kiválasztott győztesnek a Sam Bompas és Harry Parr alkotta "ételépítész" páros fogja elkészíteni a zselémását. Az alkotás a májusban megrendezésre kerülő Museum at Night (Múzeumok éjszaka) elnevezésű hétvégi programsorozat keretén belül fog formát ölteni. A londoni székhelyű ételépítészek korábbi munkái közé tartozik többek között a Szent Pál-székesegyház zselémása is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1281 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x