Nem is volt a hó foglya a svéd "hibernált ember"?
Címlap / Őrület / Nem is volt a hó foglya a svéd "hibernált ember"?

Nem is volt a hó foglya a svéd "hibernált ember"?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nem is volt a hó foglya az a férfi, aki több mint két hónapon át élt étel nélkül autójában Svédországban - állítja egy kimentője. 

A 44 éves Peter Skyllbergre másfél hete bukkantak autójában csaknem végzetesen legyengült és lesoványodott állapotban Stockholmtól 600 kilométerre északra egy erdő szélén. Állítólag - és több nyom szerint - bő két hónapot töltött autójában - december 17-től kezdődően -, mégis túlélte mind a koplalást, mind a hideget, amely azon a tájékon mínusz 30 Celsius-fokot jelent. Az orvosok csodának minősítették a túlélést, ám mostanra egyre több a kétkedő hang, sokak szerint kérdéses a december közepétől kezdődött "remeteség" kényszerű volta.


Skyllberg egyik kimentője váltig állítja, hogy az autó nem volt teljesen a hó fogságában, jobboldali ajtaját kinyithatta volna az állítólag bentrekedt férfi, amikor még volt elég ereje. Egy másik kételkedő arra mutat rá, hogy a kocsihoz közel elég forgalmas hómobilútvonal vezet, és Skyllbergnek hallania kellett volna többször is arra közlekedő járművet. Egy helyi hómobilklub egy tagja ráadásul január végén felfigyelt a kocsira, odament hozzá, és mindegyik ajtaját zárva találta. Kopogtatott az autó ablakán, de nem látott benne senkit. Végül leszedte a rendszámtáblát és leadta a rendőrségen, ahol megállapították, hogy az autó nem lopott, csak szokatlan helyen parkol.

A fogságban kétkedők között akad, aki szerint Skyllberg meg akart halni. Ezt erősíti, hogy a férfi először elküldte megmentőit, azt mondta nekik, hogy hibernálni akarja magát, vészes soványságát látva azonban nem hagyták sorsára.

Vannak ugyanakkor szép számmal, akik hitelt adnak az eredeti történetnek, miszerint a kocsit teljesen behavazta a hó - amely 70-90 centis a környéken - és Skyllberget valóban rabul ejtette.

A férfi már tavaly május óta élt az erdő szélén hol sátorban, hol a kocsijában. Feltehetően azért fordított hátat előző életének, mert ingatlanügy miatt tetemes adósságot halmozott fel, barátnője pedig elhagyta. Családjával már vagy 20 éve nem beszélt, egy konfliktus miatt szakította meg a kapcsolatot olyannyira, hogy amikor apja a minap telefonon kereste a kórházban, nem volt hajlandó beszélni vele.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1951 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x