Nem üldözték, mégis futott: 210km öt nap alatt
Címlap / Őrület / Nem üldözték, mégis futott: 210km öt nap alatt

Nem üldözték, mégis futott: 210km öt nap alatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-18

Varga Norman nem mindennapi teljesítményre szánta el magát: 50 nap alatt fog lefutni Csepelről Londonba. A 2100 km-es túra főpróbájaként pedig bevállalt egy ötnapos Budapest-Békéscsaba távot. Videónkban ennek az öt napnak a krónikáját tekinthetitek meg. 

A Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület elnöke naponta egy teljes maratoni távot (azaz 42 km-t) lefutva jutott el a tiszántúli megyeszékhelyre, a Fighters Run elnevezésű extrém túlélő- és akadályversenyre időzítve érkezését, ahol kitörő lelkesedéssel fogadták az egykori ketrecharcost. Remélhetőleg hasonló fogadtatásban lesz majd része július végén is, amikor megérkezik a brit fővárosba a XXX. nyári olimpiai játékok megnyitó ünnepségére.

Norman a budapesti Kossuth térről, a parlament elől indította futását, melynek első 14 kilométerén stábunk is elkísérte a kihívásoktól meg nem rettenő sportolót. Mint elmondta az induláskor, célja nem csak az, hogy a londoni táv főpróbáját tartsa meg, de az ifjúságot is sportra, egészséges életmódra buzdítsa: "Fontos célja ennek a kampánynak, hogy minél több embert megmozgassunk, és rövidebb-hosszabb távokra csatlakozzanak ehhez a futáshoz."

Már az első etap alatt is sokan követték Normant figyelemmel, integettek neki, megtapsolták a Budapestet kocogva átszelő fiatalt. "Nagyon inspirál, hogy egy kicsit bele tudok mosolyogni ebbe a nagy erőfeszítésbe. Az ötödik-hatodik-hetedik kilométernél már elkezd az ember küszködni, mert a szervezet próbálja utólérni magát, de ilyenkor, amikor látok egy-egy mosolygós arcot, az kikapcsol. Ekkor nem figyelek arra, hogy légszomjam van, nem figyelek arra, hogy kezd fájni a térdem, a lábam - úgyhogy ezeket előre is köszönöm, ha még több ilyet kapok!" - mesélte a sportoló a Tabu Tv videójában.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1569 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x