A hulladaraboló pornószínész a kormányfőt is megfenyegette...
Címlap / Őrület / A hulladaraboló pornószínész a kormányfőt is megfenyegette

A hulladaraboló pornószínész a kormányfőt is megfenyegette

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

A kanadai kormányfő megfenyegetése miatt is vádat emelnek az ellen a biszexuális pornósztár ellen, aki megölt egy harmincas éveiben járó férfit. 

A holttestét feldarabolta és az egyik levágott lábát elküldte a kormányzó Konzervatív Párt központjába - közölte vasárnap a kanadai rendőrség.

A hatóságok nem zárják ki, hogy Luka Rocco Magnotta, aki ellen nemzetközi körözést adott ki az Interpol, és aki a francia rendőrség szerint az elmúlt napokban Párizsban is megfordulhatott, hamis néven visszatérhetett Kanadába.
 
Ian Laferniere montreali rendőrfőnök szerint Magnottát azért fogják a kormányfő fenyegetésével megvádolni, mert "küldeményét" Harper hivatalának címezte.

A 29 éves Magnottát - aki Eric Clinton Newman néven látta meg a napvilágot, és aki Vladimir Romanov néven is ismert - azzal vádolják, hogy megölte a 33 éves Jun Lin (Csün Lin) kínai egyetemi hallgatót és az ő levágott testrészeit adta fel csomagban. A körözött feltételezett elkövető az ellenzéki Liberális Párt címére egy levágott kezet küldött, amelyet azonban már a postán felfedeztek.

Lafreniere szerint Magniotta "bárhol" lehet Európában, de "arról is szólnak értesülések, hogy álnéven visszatérhetett Kanadába".

Párizsba menekült a kanadai hulladaraboló?

A francia rendőrség bizonyos abban, hogy a kanadai hulladaraboló az elmúlt napokban Párizsban járt - közölték vasárnap rendőrségi források.

"A nyomozók bizonyosak abban, hogy a hulladaraboló a Párizs környéki Ile-de-France régióban van vagy volt, és mindenekelőtt a fővárosban, legalábbis péntek óta" - mondta a rendőrségi forrás több szemtanúra és más bizonyítékokra hivatkozva. A rendőrök a nyomozás részeként az elmúlt napokban két hotelt és egy bárt is átkutattak a Párizs északi részén található Batignolles negyedben.

A kanadai rendőrség azt feltételezi, hogy Magnotta május 26-án repülővel menekült el hazájából Franciaországba. A kanadaiak először azt közölték, hogy a feltétezett gyilkos esetleg Kelet-Európában kereshetett menedéket, de azt sem lehet kizárni, hogy álnéven visszatért Kanadába. A kelet-európai szál azért merült fel, mert Magnotta Vladimir Romanov álnéven is ismert, illetve honlapján több orosz nyelvű bejegyzés is található.

"Nem korlátozhatjuk a keresést egyetlen országra. Európában útlevél nélkül is simán át lehet menni egyik országból a másikba" - hangsúlyozta a kanadai rendőrség. Egy magas beosztású francia rendőr viszont már pénteken kijelentette az amerikai Huffington Post című hírportálnak: "biztos benne", hogy Magnotta Franciaországban van, egy kollégája pedig elárulta, hogy a pornószínész a múlt hét végén, mielőtt fény derült volna a bűntényre, Montrealból Párizsba repült.

A kanadai média úgy értesült, hogy Luka Rocco Magnotta korábban már többször is járt Franciaországban. Ennek bizonyítékára olyan fotókat mutattak be, amelyen 2010-ben az Eiffel-torony vagy a Moulin Rouge előtt látható.

A montreali Concordia Egyetemen tanuló 32 éves kínai Jun Lint május 24-én látták utoljára a barátai, amikor a férfi partit rendezett a saját lakásán. A rendőrség szerint a feltételezett gyilkos valószínűsíthetően ismerte az áldozatát. Magnotta lakásában a rendőrök vért találtak az ebédlőasztalon, a hűtőben és a fürdőkádban is. A volt pornósztár egy 10 perces videót is feltöltött az internetre a gyilkosságról és az áldozat feldarabolásáról. A rendőrség megpróbálta eltüntetni a felvételt a világhálóról, de az felbukkant más oldalakon is. "Valószínűleg saját magát videózta. Rendkívül visszataszító" - közölte Ian Lafreniere, a montreali rendőrség szóvivője. Azt is elmondta, az áldozat egyes testrészeit még keresik. Évtizedek óta ez a legbrutálisabb bűnügy, amely Kanadában történt.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x