A tehénben maradt a mobil
Címlap / Őrület / A tehénben maradt a mobil

A tehénben maradt a mobil

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-22

Furcsa mobilelvesztési történetek toplistája. 

"Elletés közben a tehenemben maradt az okostelefonom, amelyet elemlámpának használtam" - ezzel magyarázta egy brit gazda a biztosítónak mobilja elvesztését, amivel első lett a mobiltelefonnal kapcsolatos kárigények indoklásának furcsasági toplistáján.

A mobil késobb kikerült a marhából, ám használhatatlanul - írta a The Daily Telegraph címu brit lap a www.MobileInsurance.co.uk biztosító kuriózumcsokrát ismertetve.

A lista második helye azé a nőé, aki véletlenül belesütötte a telefonját lánya születésnapi tortájába. A készüléknek sok(k) volt az ötösre kapcsolt gázsütő hője.

A harmadik helyen is egy nő áll. Kutyáját sétáltatta a tengerparton, amikor egy sirály elragadta a mobilját.

Csak a negyedik lett az a huszonéves nő, akinek telefonja nem tűnt el, nem is ment teljesen tönkre, pusztán rezgő üzemmódja mondta fel a szolgálatot. A kárvallott kártérítési indoklásában leírta, hogy vibrátorként használta telefonját.

Az ötödik egy férfi lett, aki nadrágja farzsebéből vécébe ejtette telefonját, és le is húzta. A készülék nem került a csőrendszerbe, de súlyos vízkárt szenvedett.

A tízes listáról az ötödik helyezettnél említésre méltóbb az a fiatal no, aki azért követelt kártérítést a biztosítótól, mert hűtlen barátjához akarta hozzávágni a telefonját, de az mellé és - falnak csapódva - tönkrement. Ez csupán a 9. helyhez volt elég.

A fenti kárigényeket egy kivétellel elfogadta a biztosító és fizetett. A kivétel a 4. helyezett, "szexjátékos" nő volt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x