Elzárással büntették az "ölelési tilalmat" megszegő diákot...
Címlap / Őrület / Elzárással büntették az "ölelési tilalmat" megszegő diákot egy ausztrál iskolában

Elzárással büntették az "ölelési tilalmat" megszegő diákot egy ausztrál iskolában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Elzárással büntettek egy 12 esztendős kislányt Ausztrália egyik iskolájában, mert megszegte az intézményben érvényes "ölelési tilalmat". 

 A nyugat-ausztráliai Adam Road Általános Iskola illetékese szerint a tilalom bevezetésére azért volt szükség, mert az intézményben "ellenőrizhetetlenné vált az ölelkezés és a diákok napjában többször is összeborultak egymással". 
 
A tilalomszegő 12 esztendős diáknak, Amber Ablettnak a tanórák közötti egyik szünetet kellett elzárva töltenie, miután búcsúzáskor meggondolatlanul megölelte a barátját. 
 

Amber Ablett (j) testvérével (b) és egyik iskolatársával
 
"Megrökönyödve" az iskola vezetőségének döntésén, a kislány édesanyja a helyi újságnak írt levelében adott hangot felháborodásának. 
 
"Nem is annyira az elzárásról van szó, mint inkább ennek az egész szabálynak a létezéséről és a lehetséges pszichológiai hatásairól" - idézte az asszonyt a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása  
 
Az iskola ügyvezető igazgatója, Gemma Preston szerint a tilalmat tavaly vezették be, miután a tanulók "túlzottan lelkes" ölelkezései számos sérültest és horzsolást okoztak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x