Magyar férfi holttestére bukkantak Thaiföldön
Címlap / Őrület / Magyar férfi holttestére bukkantak Thaiföldön

Magyar férfi holttestére bukkantak Thaiföldön

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

Minden bizonnyal egy magyar férfi holttestére bukkantak Thaiföldön: a 47 éves, összeszurkált áldozatot egy műanyag zsákba csomagolva találták meg - közölte a Phuket Wan című helyi lap. 

A phuketi rendőrség szerint gyilkosság áldozata lehet a férfi, akinek a holttestére péntek este hat óra körül találtak rá a dzsungelben, egy tóban a helyi lakosok, akiknek a gyanúját a kellemetlen szag keltette föl. A lap azt írja, hogy az illető üzleti vitába keveredett Szamuj-szigeten.
 
Mint írták, a férfi műanyag zsákba csomagolt holttestéből DNS-mintát vettek, hogy megerősítsék az áldozat személyazonosságát. A gyanú szerint a 47 éves R. Péterről van szó, akinek eltűnését szerdán jelentette be szintén Thaiföldön tartózkodó magyar barátja.
 
A meggyilkolt férfi mellkasán öt, a fején és egyik bokáján két-két késszúrás volt, csuklói össze voltak kötözve, csak egy alsónadrágot viselt, az arca pedig felismerhetetlenné torzult, miután több mint egy hetet lehetett a vízben. Az alsónadrág ugyanolyan színű, méretű és márkájú volt, mint azok, amelyeket R. Péter szállásán találtak.
 
A rendőrség közölte: a férfi Thaiföldön tartózkodó magyar barátja elmondta a nyomozóknak, hogy R. Péternek egy másik magyarral volt üzleti vitája Szamuj-szigeten. November 23-án, egy fehér Toyota kisteherautón érkezett Phuket üdülőszigetre, és Paklok településen apartmant vett ki. Mobiltelefonja a következő napon már nem válaszolt. Az apartmanszálloda recepciósa szerint R. Pétert nem sokkal megérkezése után már nem látták többet, és a gépkocsija is eltűnt.
 
A szamuji és phuketi rendőrök közösen keresik a gyilkost vagy gyilkosokat. Bővebb felvilágosítást várhatóan vasárnap adnak az esetről.
 
KüM: a követség nem kapott hivatalos értesítést
 
A bangkoki magyar nagykövetség egyelőre nem kapott hivatalos értesítést magyar állampolgár thaiföldi elhalálozásáról - mondta a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője.
 
Kaleta Gábor közölte: a konzuli szolgálat intézkedett a sajtóban megjelent hírek hivatalos megerősíttetése érdekében.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2197 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x